Előnyök áttekintése

A Mercedes me összeköti Mercedes-Benz gépkocsiját okostelefonjával, az otthonával és olyan praktikus digitális funkciókkal és szolgáltatásokkal, amelyek megkönnyítik a mindennapjait. Akkor is felügyelheti Mercedes-Benz gépkocsiját, amikor az nincs éppen a közelében. Járműfunkciókat kezelhet, ellenőrizheti autója aktuális állapotát, és mindig naprakész információk birtokában lesz. A Mercedes me Alkalmazások új generációja lehetővé teszi okostelefonja kényelmes összekapcsolását: a Mercedes me ID-val egyszerűen mindenhova bejelentkezhet. A bejelentkezés után összekötheti járművét Mercedes me fiókjával, és beállíthatja a szolgáltatásokat.

Bővebben a Mercedes me ID-ről

 

Digitális kapcsolat egyszerű utólagos létrehozása.

 

A Mercedes me Adapter lehetővé teszi, hogy a 2002-es évtől gyártott, gyárilag még nem összekapcsolt gépkocsikkal is kihasználhassa a Mercedes me előnyeit. Szerelje fel gépkocsiját utólag a Mercedes me Adapterrel, és kezelje Mercedese számos funkcióját okostelefonja segítségével!

Ellenőrizze most, hogy az adapter kompatibilis-e Mercedes gépkocsijával!

 

 

Egymással is jól összekapcsolva.

Különböző alkalmazások, egy megoldás: ha Ön egynél több Mercedes me Alkalmazást használ, azok összekapcsolják a funkcióikat. Így egyik alkalmazásról a másikra válthat, és a rendszer automatikusan továbbvezeti.

A Mercedes me Alkalmazás segítségével mindig szem előtt tarthatja Mercedes-Benz gépkocsiját. Ellenőrizheti például aktuális állapotát: Tényleg zárva vannak az ablakok és az ajtók? Rendben van a gumiabroncsnyomás? Még meddig elég a tank töltöttsége? Az Ön igényeire szabva: ízlése szerint állíthatja be a kezdőképernyőt, hogy még gyorsabban és egyszerűbben elérhesse kedvenc funkcióit.

 

Letöltés az App Store-ból Letöltés a Google Play-ből

 

Mercedes me Store.

Itt könnyen és átláthatóan megtalálhatja a digitális termékeket Mercedes-Benz gépkocsijához. Megtekintheti a termékek használati idejét, meghosszabbíthatja szerződéseit, és megtalálhatja a Mercedes-Benz gépkocsijához rendelkezésre álló újdonságokat.

Letöltés az App Store-ból Letöltés a Google Play-ből

 

A Mercedes me connect és a Mercedes me Alkalmazások használata – így működik.

 

1. Regisztrálás a Mercedes me-be

Még nincs Mercedes me ID-ja? Regisztráljon, hogy azt követően bejelentkezhessen a Mercedes me Portálra vagy Mercedes me fiókjába a Mercedes me Alkalmazásban, és összekapcsolhassa Mercedes-Benz gépkocsiját!

 

2. Digitális termékek aktiválása, meghosszabbítása vagy vásárlása

Rendelje meg a Mercedes-Benz gépkocsijához rendelkezésre álló digitális termékeket. Az aktiválás és az elszámolás teljesen automatikusan történik.

3. Minden elérhetően

A Mercedes me szolgáltatásokkal kapcsolatos minden információ elérhető a Mercedes me Alkalmazásban. Itt megtekintheti Mercedes me fiókját is.