Bruttó kezdőár:
18‍ ‍148‍ ‍680 Ft

Tudnivalók az új V-osztály Buszlimuzinról. 

V-osztály

Tágas belsőtér.

Erőteljes orr és példa nélküli formák: az új V-osztály példamutatóan egyesíti a funkcionalitást és a vonzerőt. A kifejező külső a markáns vonalak és a nagy, sima felületek izgalmas összjátékából alakul ki. Vonzó jelenség, akár az egész családdal és a csomagokkal utazik, akár stílusosan, sok utassal van üzleti úton.

V-osztály

A tér nagysággá válik.

Akár a mindennapok apró örömeihez, akár pihenéshez – az új V-osztály készen áll. Bőséges helykínálattal mindennek, amit magával kell vinnie, és számos jó ötlettel, melyek megkönnyítik az utazást. Maximális rugalmasság és sokoldalúság a legapróbb részletekig: szériafelszereltségként hátul négy kényelmes, különálló ülés található és a második hátsó üléssorban 7 vagy 8 üléses is kialakítható. A nagyobb raktér érdekében pedig az ülések természetesen gyorsan lehajthatóak.

V-osztály

Újjúlt erő.

Ön meghatározza a sebességet, a többit elvégzi a motor. Akár hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó, vagy 7G-TRONIC PLUS¹ hétfokozatú automata váltó: a három nagy nyomatékú, négyhengeres dízelmotor magabiztos menettulajdonságával, alacsony fogyasztásával és kiváló kezelhetőségével meggyőzi Önt. Az AGILITY CONTROL futómű² szelektív lengéscsillapító rendszerével, pedig gondoskodik a vezetési kényelem és az agilitás megfelelő egyensúlyáról.

Vito Uni

Biztonság felsőfokon.

A Mercedes-Benz Intelligent Drive innovációi, mint az extraként rendelhető DISTRONIC PLUS, a LED-es Intelligens világítási rendszer, az extraként rendelhető COLLISION PREVENTION ASSIST valamint a két, extraként rendelhető Parkolás-csomag Aktív parkolás-asszisztenssel és tolatókamerával vagy 360°-os kamerával4 hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön és utasai minden kilométert biztonságban élvezhessen.

Mercedes-Benz V-osztály, fantasztikus fellépés