Bruttó kezdőár:
25‍ ‍083‍ ‍000 Ft

Az oldal tartalmazhat olyan felszereltségeket, amelyek nem elérhetőek a sorozatgyártású modellben.

Dinamikus külső megjelenés.

A megvilágított hűtőrácstól egészen a lenyűgöző világítási részletekkel rendelkező elegáns és dinamikus hátsó részig: az új E-osztály limuzin izgalmas formanyelvével és progresszív designelemeivel innovatív dinamikát követ. A két részből álló hátsó lámpa el fogja kápráztatni az új kontúrjával és az összetéveszthetetlen belső csillagoptikával.

Kivitelváltozatok

AMG Line

A kivitelváltozatok legfontosabb jellemzői[1]:

 • Hűtőrács központi Mercedes-csillaggal és króm kerettel, Mercedes-Benz mintázattal és díszítőelemekkel a krómozott lamellán
 • Motorháztető powerdome-okkal
 • A-Wing kialakítású AMG első lökhárító, nagy légbeömlőkkel és első légterelővel, valamint elöl krómozott díszítőelemekkel
 • Króm küszöbborítás-betétek
 • AMG hátsó lökhárító, többek között fekete diffúzor optikával és króm trapéz alakú kipufogóvégekkel
 • 48,3 cm-es (19”), 5 duplaküllős AMG könnyűfém keréktárcsák

AVANTGARDE

A kivitelváltozatok legfontosabb jellemzői:

 • Hűtőrács központi Mercedes-csillaggal és króm kerettel, Mercedes-Benz mintázattal és díszítőelemekkel a krómozott lamellán
 • Motorháztető powerdome-okkal
 • Progresszív, dinamikus első és hátsó lökhárító, mindegyik krómozott díszítőcsíkkal és stilizált légbeömlőkkel elöl
 • Krómozott ablakperem- és ablakkeretdíszlécek
 • Obszidiánfekete metálfényezés

EXCLUSIVE

A kivitelváltozatok legfontosabb jellemzői[1]:

 • Hűtőrács króm kerettel és díszítőelemekkel a 3 kettős lamellán
 • Motorháztető powerdome-okkal és álló Mercedes-csillaggal
 • Klasszikus, elegáns első- és hátsó lökhárítók, kiterjesztett krómozott díszítőelemekkel
 • Króm küszöbborítás-betétek
 • Krómozott ablakperem- és ablakkeretdíszlécek
 • Obszidiánfekete metálfényezés

Night csomag

A Night csomag legfontosabb jellemzői[1]:

 • Hűtőrács díszítőelemmel a magasfényű fekete lamellán
 • Magasfényű fekete díszléc a első és hátsó lökhárítón
 • Magasfényű fekete ablakperem- és ablakkeretdíszlécek
 • Magasfényű fekete díszítőelem-betét az oldalsó szoknyán - AMG Line külső felszereltséggel kombinálva
 • Magasfényű fekete díszítőelem-betét az oldalsó szoknyán - AMG Line külső felszereltséggel kombinálva
 • Sötétített hővédő üvegezés a B-oszloptól hátrafelé (opcionálisan elérhető)

Belső értékek, amelyek első pillantásra lenyűgöznek.

Az új E-osztály limuzin nem csak a design szempontjából állít új mércét. A legújabb generációs MBUX multimédia rendszer még személyesebb élményt nyújt. Intuitív és zökkenőmentes módon összekapcsolja a kényelmi, szórakoztató és üzleti funkciókat. Az új E-osztály még kellemesebb atmoszférát nyújt Önnek – a reggeli wellness percektől a multikontúr ülésben a munka utáni lejátszási listáig a DOLBY ATMOS-szal.

Tökéletesen személyre szabott egyéni kényelem: az E-osztály a vezetőtől érkező jelzésekre reagálva tárolja az Ön vezetőspecifikus viselkedési mintáit a szórakoztató és kényelmi funkciók tekintetében. A hőmérséklettől az ülésmasszázs-funkcióig minden optimálisan és automatikusan beállítható az Ön igényeihez.  

Burmester® 4D térhatású hangrendszer Dolby® Atmosszal

Tapasztalja meg az E-osztályt minden érzékszervével: a Burmester® 4D térhatású hangrendszer [1]17 hangszórójával egyedülálló prémium hangzást garantál Dolby® Atmos minőségben. Az első ülések háttámláiba beépített további négy aktuátor lehetővé teszik, hogy ne csak hallja a zenét, hanem érezze is.

MBUX Superscreen szelfi- és videokamerával

Lenyűgöző, csúcstechnológiás digitális kijelző: az esztétikus megjelenésű Superscreen a belső tér legimpresszívebb eleme. Az integrált kamerának, az átgondolt kijelző- és kezelési koncepciónak és az privát móddal ellátott utastéri kijelzőnek köszönhetően az E-osztály az Ön mobil szórakoztató- és videokonferencia-termévé válik.[1]

Új MBUX-generáció

Az új MBUX infotainment-generáció[1]számos új funkciót és szolgáltatást, valamint interakciós lehetőséget kínál. Az összes kijelző (az utaskijelző opcionálisan elérhető) egy átfogó esztétikai élményt alkot, és a kijelzőstílusok, módok és színvilágok révén személyre szabható.  

Két világot ötvöző hajtásrendszer.

Az E-osztály teljes mértékben alkalmazkodik az Ön igényeihez - beleértve a meghajtást is. A plug-in hybrid modellekkel megtapasztalhatja a rugalmas menetdinamikát és azt a luxust, hogy többé nem kell választania. Egyrészt élvezheti a csendes, alacsony károsanyag kibocsátású elektromos hajtás előnyeit, amikor városi környezetben vezet, másrészt az abszolút függetlenséget a hosszabb utakon, mivel a belső égésű motorok (dízel vagy benzin) teljesítményére és hatótávolságára bármikor számíthat.

[1] Az értékek a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletének XXI. mellékletében meghatározott WLTP mérési módszer alapján kerültek meghatározásra. Az üzemanyag-fogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás és a hatótávolság meghatározása a 2017/1151/EU rendelet alapján történt.

Plug-in hybrid gépkocsik

A Plug-in-hybrid gépkocsik nem egyszerűen hatékonyak – az E-osztály intelligens hajtásmenedzsmentje önállóan kiválasztja a belső égésű és az villanymotor ideális kombinációját az energiateljesítmény optimális kihasználása és a lehető legjobb hatótávolság elérése érdekében.

48 voltos technológia

A 48 voltos technológia támogatja az olyan hibrid funkciók teljes teljesítményét, mint a boost-hatás, a rekuperáció és a stop/start.

Töltési lehetőségek Plug-in hybrid gépkocsikhoz

A Plug-in hybrid gépkocsikat alapvetően a megfelelő háztartási csatlakozóaljzattal lehet tölteni. Jelentősen gyorsabb alternatíva a Mercedes-Benz wallbox (nem képezi az alapfelszereltség részét). Így a gépkocsi rövid időn belül újra eléri a teljes elektromos hatótávolságot. Otthonán kívül pedig útközben a nyilvános töltőállomásokon tud áramot „tankolni“. Nyilvános töltésnél a Mercedes me Charge[1]az egyik legnagyobb töltőhálózat előnyeit biztosítja.