Átalakítható, tetszetős, biztonságos

Minden részletében az Ön igényeire szabva.  

Az új T-osztály – az Ön számára is külön kategóriát képvisel. Ismerkedjen meg most a Mercedes-Benz első prémium kategóriájú kompakt családi egyterűjével!  Egy modell, ami az Ön ideális társa úgy a mindennapokban, mint a szabadidős kalandokban. Élvezze a tágas teret, afunkcionalitást, a kényelmet és a csatlakoztatásokat, a biztonságot és a minőséget.

Családoknak

A tolóajtók mindkét oldalon különösen könnyűvé és biztonságossá teszik a be- és kiszállást. Különösen akkor fogja értékelni a nagy ajtónyílásokat és az ülések kényelmes magasságát, ha olyan gyermekek utaznak a gépkocsiban, akik még nem tudják bekötni magukat.

Kirándulásokra.

A tágas és rugalmas T-osztály sokoldalú tárolási lehetőségeket kínál a SUP, mountainbike vagy többhetes utazásra csomagolt bőröndök számára.

Minden napra.

A T-osztály mindent tud, amit Ön egy Mercedesben értékel. Lenyűgözően sportos és elegáns az összbenyomása, egy kompakt családi egyterűtől elvárható minden praktikummal egybekötve.

Változtatható és kényelmes

Itt jól fogja érezni magát

A T-osztályban már a beszállás pillanatától garantált a megérkezés öröme. A modell belső tere a kényelem és a szabad tér összhangját, illetve a lehető legmagasabb minőséget kínálja. Az igényeire szabható belső tér rugalmasan igazodik az Ön ízléséhez és terveihez.   

Magától értetődő, kényelmes kezelés.

MBUX multimédia rendszer

Az MBUX multimédia rendszer a lehető legesztétikusabb formában hozza az információkat, szórakoztatást és csatlakoztatásokat a T-osztályba. A multifunkciós kormányon a „Touch Control” gombokkal kényelmesen kezelheti a fedélzeti számítógépet, a jármű funkciókat és a multimédia rendszereket, miközben Önnek nem kell levennie a kezét a kormányról. Az MBUX kezelését különösen megkönnyíti az opciósan kapható, „Hey Mercedes” parancsszóra működő beszédvezérlés.

Biztonság mindenek felett

A lehető legjobb védelem minden helyen.

A T-osztály alap felszerelésében hét légzsák van. A vezető- és az utas légzsák mellett ütközéskor a középső légzsák, a mellkas oldal-légzsákok, és az első és hátsó függöny légzsákok is tudnak segíteni csökkenteni a sérülések kockázatát és súlyosságát.