Bruttó kezdőár:
72‍ ‍331‍ ‍000 Ft

 

Többet adunk, mint gondolná.

Az új Mercedes-Maybach S-osztály soha nem látott módon reprezentálja a luxust. Minőségi anyagai, azok kitűnő kidolgozása, az általa nyújtott kivételes kényelem, valamint legmodernebb műszaki megoldásai és intelligens MBUX infotainment-rendszere − egyben az Ön személyes asszisztense − az autózás új korszakának hírnökei.

Kényelem és biztonság.

Szuper komfortzóna, amely biztonságos is.

Kivételes kényelem a hátul utazók számára: ez elsőrangú fontosságú az új Mercedes-Maybach S-osztályban. Innovatív komfortfelszereltségei és igényes anyagai olyan oázissá teszik gépkocsiját, ahol biztosan jól fogja érezni magát. Jövőbe mutató biztonsági technológiáival pedig még biztonságosabban érhet célba.

Biztonságosabb utazás.

Az innovatív légpárnáknak köszönhetően az eddigieknél is biztonságosabban utazhatnak az új Mercedes-Maybach S-osztályban hátul helyet foglaló utasok. Az első ülések támláiba beépített, új hátsó légzsákok még jobban védik a hátul utazókat.

Új dimenziót nyit: 3D-s vezetőkijelző.

Az innovatív 3D-s vezetőkijelző háromdimenziós képen jeleníti meg a közlekedési helyzetet. Azaz a közlekedés további résztvevői, valamint a figyelmeztető és navigációs utasítások térbeli ábrázolással láthatók, és gyorsabban értelmezhetők a vezető számára. A képernyő kijelzésének stílusát és összetételét Ön választhatja meg a bővebb tartalomtól kezdve egészen a kisebb információmennyiséget tartalmazó megjelenítésig.

A képen a Mercedes-Maybach S-osztály műszerfala látható.