Bruttó kezdőár:
40‍ ‍277‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új E-osztály S-osztály Limuzinról.  

A Mercedes-Benz S-osztály limuzin vezetőtere

Lépjen be a komfortzónájába!

A modern luxus és az első osztályú kényelem új szintet ér el az új S-osztályban, amely így aztán ideális hely lesz mindazoknak, akik többet látnak az autójukban, mint csupán egy szállítási eszközt. Innovatív komfortfelszereltségeink a vezetőüléstől a hátsó térig egyedi élménnyé teszik az utazást.

A Mercedes-Benz S-osztály limuzin hátsó tere

Figyel a fontos dolgokra.

Az új S-osztály tudja, mi fontos Önnek: egyedülálló kényelmi és biztonsági technológiáira nyugodtan rábízhatja magát, akár vezetőként, akár hátul utasként ül a gépkocsiban. Az irányadó MBUX kezelési koncepció prémium anyagokkal kombinálva az utazás páratlan élményét ígéri.

A Mercedes-Benz S-osztály limuzin frontrésze

Fényűző nagyvonalúság.

Az új Mercedes-Benz S-osztály letisztult formavilága a lényegre koncentrál: tökéletes arányok kívül, korszerű luxus belül. Az új S-osztály jövőbe mutató innovációi le fogják nyűgözni!

Mercedes-Benz S-osztály limuzin: biztonság

A biztonság megnyugtató érzése.

Az aktív és passzív biztonságot szolgáló, legmodernebb asszisztensrendszereinknek és innovációinknak köszönhetően nyugodtan rábízhatja magát új S-osztályára. Az előremutató biztonsági technológiák Önnel együtt gondolkodnak minden közlekedési helyzetben. Az új S-osztály azokat az információkat is figyelembe veszi, amelyek kívül esnek a vezető közvetlen látóterén.

Mercedes-Benz S-osztály limuzin: műszaki adatok