Bruttó kezdőár:
81‍ ‍890‍ ‍000 Ft

Max.

430 / 585 

kW / LE[1]

Névleges teljesítmény

Max.

800 

Nm[1]

Forgatónyomaték

Gyorsulás:

3,2 

mp

0-ról 100 km/h-ra

Max.

315 

km/h

Legnagyobb sebesség

[1] A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.

Mercedes-AMG GT 55 4MATIC+ Coupé | kombinált üzemanyag-fogyasztás: 14,1 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 319 g/km (előzetes WLTP értékek)[1]

Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+ Coupé | kombinált üzemanyag-fogyasztás: 14,1 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 319 g/km (előzetes WLTP értékek)[1]

[1] Az adatok előzetes értékek, amelyeket a „WLTP-teszteljárás” tanúsítási módszerrel összhangban határoztunk meg. Egyelőre nem állnak rendelkezésre sem hivatalosan elismert vizsgálószervezet által megerősített értékek, sem EK-típusengedély vagy hatóságilag igazolt értékeket tartalmazó megfelelőségi igazolás. Az általunk közölt adatok és a hatóságilag igazolt értékek között előfordulhatnak eltérések.


Külső megjelenés: a teljesítmény és a szenvedély találkozása.

Az új Mercedes-AMG GT Coupét a letisztult design, az érzéki formanyelv és a sportautók jellegzetes arányai jelemzik. Ez az AMG által kifejlesztett gépkocsi már álló helyzetben is egyértelművé teszi, mit is jelent a bámulatos teljesítmény és a lélegzetelállító menetdinamika iránti szenvedélyünk.

GT 55 4MATIC+

AMG-specifikus hűtőrács és DIGITAL LIGHT

Hihetetlenül expresszív: AMG-specifikus hűtőrács függőleges pálcákkal és DIGITAL LIGHT projekció funkcióval  

AMG kovácsolt keréktárcsák 5 duplaküllős kivitelben

A markáns, 53,3 cm-es (21”), 5 duplaküllős AMG kovácsolt keréktárcsák inspiráló látványt jelentenek, ráadásul már álló helyzetben sejtetik gépkocsi bámulatos teljesítményét.

LED hátsó lámpák

Az impozáns megjelenésről az adaptív, LED hátsó lámpák gondoskodnak.

AMG-specifikus hátsó rész

Az AMG-specifikus hátsó lökhárító és a trapéz alakú, magasfényű krómozott dupla kipufogóvégek minden elemükben a dinamizmust sugározzák.

A belső tér: ahol a teljesítmény és az inspiráció egymásra talál.

Amikor beszáll az új Mercedes-AMG GT Coupéba, azonnal át fogja érezni annak az izgalmát, hogy egy kivételes sportautót vezethet. Az anyagok, a színek és a design az AMG-specifikus "génekre" utalnak - a sportosságot az exkluzivitással kombinálják. Ezt tanúsítják az AMG Performance kormány, az AMG-specifikus digitális kezelő- és kijelzőkoncepció, valamint az elegáns nappabőr kárpittal bevont AMG Performance ülések is.

GT 63 4MATIC+

Széles karosszéria

A nyolchengeres modell hangsúlyos sárvédője és szélesebb frontrésze egyedi, nem hétköznapi látványt kölcsonöznek a modellnek.

AMG-specifikus frontrész

Az AMG-specifikus hűtőrács páratlan és rendkívül dinamikus vezetési élményt ígér Önnek.

AMG kovácsolt keréktárcsák keresztküllős kivitelben

A matt fekete fényezésű, 53,3 cm-es (21”), keresztküllős AMG kovácsolt keréktárcsák kiemelik a jármű dinamikus  megjelenését.

AMG-specifikus hátsó rész

Az AMG-specifikus hátsó lökhárító és a fekete krómozott, trapéz alakú, dupla kipufogóvégek bámulatos hatást keltenek.

Szenvedélyes teljesítmény

Ismerkedjen meg az új Mercedes-AMG GT Coupéval! Az AMG ACTIVE RIDE CONTROL futóműnek, az aktív aerodinamikának vagy az AMG Performance 4MATIC+-nak köszönhetően mind a hétköznapokban, mind a versenypályákon része lehet a szenvedélyes teljesítményben. Ezt szolgálja kivételesen erőteljes motorizáltság is, amely sajátos értelmet ad az intenzitás fogalmának.