Nettó kezdőár:
17‍ ‍497‍ ‍000 Ft + ÁFA

Bruttó ár: 22‍ ‍221‍ ‍190 Ft

Tudnivalók az új Marco Polo HORIZON-ról.

Stílusosan úton lenni.

A Marco Polo HORIZON vezetője és utasai nem csak a látnivalókat élvezhetik útközben. A letisztult belső kialakítás és formavilág, a prémium minőségű anyagok és a stílusos kialakítású műszerfal már az első pillanatban elkápráztatja. Ráadásul az exkluzív Design csomagok bőrkárpitozásával és díszítőelemeivel még kifinomultabbá teheti az utasteret. Az ergonomikus és könnyen elfordítható komfort üléseknek köszönhetően a vezető és az első utas elegáns környezetben, kényelmesen beszélgethetnek.. Egy élményekben gazdag nap után a komfort fekhely és a kényelmes tetőágy akár öt hálóhelyet is biztosít, hogy Ön és utastársai frissen kezdhessék a következő napot – hiszen a legjobb kalandokhoz pihenés is kell.

Lakótér.

A Marco Polo HORIZON formailag tökéletes belső tere az elegáns anyagokkal és a stílusosan kialakított vezetőtérrel le fogja nyűgözni. A vezető és az első utas ergonomikus és könnyen elfordítható komfortüléseivel a belső tér kényelmes – kívánságra praktikus kihajtható asztallal is rendelkező – ülésegységgé alakítható át, ahol igazán jólesik beszélgetni.

Alvás.

A sok-sok élményt kipihenten tudja igazán élvezni. Semmi sem szebb annál, amikor olyan helyen alhat, amiről mások csak álmodoznak. A Marco Polo HORIZON akár öt kalandvágyónak adja meg ezt a lehetőséget: a mechanikusan megemelhető tető alatt lévő tetőágy két személynek, a háromszemélyes üléspad pedig – komfort fekhellyé lehajtva – akár három további személynek biztosít kellemes alvóhelyet. A zavartalan alváshoz a belső térben lévő sötétítőfüggönyök a szükséges elsötétítésről, a hátsó oldalra nyitható ablakok pedig a friss levegőről gondoskodnak.

Kényelmes utazás. 

A Marco Polo HORIZON 2. hátsó üléssorában lévő - a szériafelszereltséghez tartozó és komfort fekhelyként használható - háromszemélyes üléspadjai kényelmes utazást biztosítanak az utasok számára. Az üléspad néhány mozdulattal komfort fekhellyé alakítható, amely akár három személy számára is megfelel.
Kiegészítő üléselrendezési lehetőséget kínál például a vonzó, hátul négy különálló ülést biztosító komfort üléselrendezés. Mivel az ülések a vezetősínrendszeren hosszirányban eltolhatók, vagy kivehetők, a hátsó tér még rugalmasabban használható.