Nettó kezdőár:
18‍ ‍675‍ ‍000 Ft + ÁFA

Bruttó ár: 23‍ ‍717‍ ‍250 Ft

Tudnivalók az új Marco Polo-ról.

Kényelmes lakóautó.

A Marco Polo a tökéletes kompakt lakóautó mindazoknak, akik az utazásaik során is hangsúlyt fektetnek a stílusra és a kényelemre. Ugyanis sok mindent nyújt, amire a vezetéshez, a nappali lakókörnyezethez és az alváshoz magas szinten szükség van: az utastér átgondolt belső kialakítást kínál első osztályú konyhával és szekrényekkel, megemelhető tetővel, tetőággyal és egy komfort fekhellyé alakítható kétszemélyes üléspaddal, amelyen akár négy személy is kényelmesen aludhat.

Guruló látványosság.

A Marco Polóval bárhol megjelenhet. Karakteres megjelenése, amelyet a modellfrissítéssel még vonzóbbá tettünk, egyedülálló a szabadidő- és lakóautók között. Ha beszáll, egy nagyvonalúan kialakított utastér fogadja. Az igényes üvegfelületű Média Kijelző és a jachtokat idéző, szép padlóburkolat kitűnően példázza a nemes anyagokat és azok gondos kidolgozását.

ArtVenture modellek.

Az új ArtVenture különleges modellel élvezetes kalandok várják. A gépkocsi oldalához három dekorelem közül választhat, amelyek mindegyike elegáns matt fekete színt kapott akvamarinszínű részletekkel. Ezt a szintén akvamarinszínű sátorszövettel kiegészítve igazán egyedi stílussal fog fellépni. Az ArtVenture különleges modellnél a megemelhető tető nagyméretű első ablakkal rendelkezik. A modell repertoárjában emellett még további design- és komfortfelszereltségek – például az EASY-PACK csomagtérajtó – is beletartoznak.