Bruttó kezdőár:
38‍ ‍277‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új GLS Offroader-ről. 

Kényelem, határtalanul magabiztos

Határtalan magabiztosságával az új GLS újraértelmezi a kényelem fogalmát. Az SUV, számos rendelkezésre álló széria- és extra felszereltségének köszönhetően, közúton és a terepen is minden helyzetben megtestesíti a nyugalmat és higgadtságot.

Minden terepen elemében van

A széria-felszereltséghez tartozó DYNAMIC SELECT forgókapcsolóval GLS-ét tökéletesen a mindenkori közlekedési feltételekhez igazíthatja. A négy széria-program, a „Comfort“, „Sport“, „Sport+“ és „Glätte“ mellett az extraként rendelhető Offroad technikai csomaggal két kiegészítő terep-programot is kap.

Utastér – Értékes és izgalmas részletek

Az új Mercedes-Benz GLS színvilága a gyömbér-bézs, kristályszürke, eszpresszóbarna, nyeregbarna, gyöngyfekete és fekete színekkel valamint gondos kidolgozásával erősíti az utastér fényűző összbenyomását. Vékony krómezüst keret a nagy Média-kijelző, a multifunkciós kormány gombjai és az ülésállítás kezelőszervei körül az ajtókban tovább növelik értékes megjelenését.

Luxus levegő az új GLS Offroadertől.

A levegő valódi luxuscikk lehet. Amikor mélyen beszívjuk, mikor a metsző szélben állunk vagy amikor az új GLS-ben utazunk. Az AIRMATIC légrugózás ADS PLUS Adaptív lengéscsillapító rendszerrel egészen új színvonalat biztosít az utasoknak. Kényelmesebben és magabiztosabban nem is utazhatna négy keréken.

Mercedes-Benz GLS SUV: Műszaki adatok