Bruttó kezdőár:
72‍ ‍520‍ ‍000 Ft

A képen az új Mercedes-Maybach GLS hátulnézete oldalirányból látható.

Maybach: maga az elegancia.

Egy különösen elegáns gépkocsi hagyományosan akkor lesz a legtündöklőbb, ha kétszínű fényezést kap. Az új Mercedes-Maybach GLS-hez hat színösszeállítás közül választhat. A felső és az alsó fényezést kimondottan stílusosan egy filigrán vonal választja el egymástól.

Mercedes-Maybach GLS: hátsó szórakoztató rendszer

Mercedes-Maybach egyenlő a luxussal. 

Az impozáns Mercedes-Maybach hűtőrács a maga elegáns, függőleges pálcáival már első ránézésre ámulatba ejtő. Ismerkedjen meg az olyan további exkluzív felszereltségekkel, mint amilyen az Ambiente megvilágítás a tetőkárpitban, és élvezze az autózás luxusát a négy különálló, exkluzív ülésen.

Mercedes-Maybach GLS: pezsgőspoharak és hűtőrekesz

Luxusjacht, főnöki iroda, wellness oázis.

Az új Mercedes-Maybach GLS belső tere mindent megad Önnek: a legmodernebb szórakoztató rendszert a legkiválóbb hangzásminőséggel, első osztályú kényelmet az ülésekhez és a pihenéshez, de akár egy olyan hűtőrekeszt is, amely ezüstözött pezsgőspoharakkal várja. Itt minden álma teljesül.

Hátsó szórakoztató rendszer.

A hátsó utasok nem fognak hinni a szemüknek, de a fülüknek sem: az új Mercedes-Maybach GLS-ben a legmodernebb, kitűnő hangzásminőségű szórakoztató rendszer várja. A 26 hangszóróval működő Burmester® High-End 3D térhatású hangrendszer mellett két beépített full-HD érintőképernyő áll a rendelkezésére.

Mercedes-Maybach GLS: First-Class hátsó ülések