Bruttó kezdőár:
35‍ ‍761‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új Mercedes-AMG GLE Offroader-ről!

A képen a Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ elölnézetben látható.

Terepen is erős.

Lehet szó bármilyen terepről, a Mercedes-AMG GLE-nél csak egyvalami akadhat el: az Ön lélegzete. Erős motorjai, innovatív hajtóműtechnikái és sportos designja tökéletes útitárssá teszi a hétköznapokban, de akkor is, amikor ki akar törni azokból.

AMG első lökhárító.

Elég csak rápillantani a gépkocsi elejére, és kiderül számunkra, hogy a Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ harcias egyéniség. A hűtőrács pálcái függőlegesen állnak, így a GLE-ről azonnal felismerhető, hogy egy AMG-vel van dolgunk, amely az új kialakítású AMG első lökhárítóval minden eddiginél dinamikusabban, progresszívebben és sportosabban jelenik meg. Ez a benyomás aztán biztosan igazolódik, legkésőbb akkor, amikor rálép a gázpedálra.

A kipufogórendszer.

A jármű markáns farrésze is csupa dinamika és sportosság. És persze nem csoda, hogy a Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+-ból gyakran nem is látunk mást, csupán ezt. Végül a két magasfényű króm, dupla kipufogóvég teszi teljessé a gépkocsi összképét.

AMG Style.

Az opcióként rendelhető 53,3 cm-es (21"), 5 duplaküllős, matt feketére fényezett és polírozott AMG könnyűfém keréktárcsák igazán vonzó látványt jelentenek. Még értékesebb hatásúvá teszik a Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ gépkocsit, és velük lesz teljes annak sportos megjelenése.