Bruttó kezdőár:
41‍ ‍905‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új Mercedes-AMG GLE Coupé-ról. 

Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé: AMG felszereltségek

Mindenből a legjobb.

Az ellentétek vonzzák egymást − szoktuk mondani. És ez így is van az új Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé esetében, amely sok ellentétet egyesít magában: ugyanis egyszerre jellemző rá a sportosság, a terepjáró-képesség és a mindennapi használhatóság. Mindeközben az új GLE-generáció legsportosabb tagja mind látványában, mind műszaki megoldásaiban valódi Mercedes-AMG marad.

Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé: külső design

Sportos stílus.

Az új Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé markánsabb külső designnal lép fel, amely jól elhatárolódik a Mercedes-Benz szériamodellek AMG Line-jától. A máshoz nem hasonlító külső formanyelv az AMG-specifikus hűtőrácstól a motorháztetőn, az első lökhárítón és az oldaldesignon át egészen a farrészig megnyilvánul.

Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé: powerdome-ok

Powerdome-ok.

A domináns kialakítású, széles, erősen kontúrozott powerdome-okkal ellátott motorháztető nem rejti véka alá, hogy micsoda teljesítménypotenciált rejt az új Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé.

Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé: a gépkocsi kiemelkedő jellemzői

AMG díszítőelemek.

A legmodernebb technikát képviselő, az autósportból származó anyag szép részleteket visz a belső térbe. Jellemző felületszerkezete a jármű teljesítményére és technológiai igényességére hívja fel a figyelmet. A szép és gondosan kidolgozott díszítőelem sportos prémium hangulatot ad a teljes utastérnek.

Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé: AMG felszereltségek