Bruttó kezdőár:
21‍ ‍541‍ ‍000 Ft

Minden környezetben vonzó.

Letisztult vonalak és dinamikus arányok jellemzik az új GLC formatervét. A SUV sportos jelenléte ugyanolyan meggyőző a városban, mint az aszfalton túl.

 

Az új GLC SUV külső felszereltségei.

Tudjon meg többet a Mercedes-Benz GLC külső megjelenésének kiemelkedő jellemzőiről! A különféle kivitelváltozatok egészen sajátos karaktert kölcsönöznek a gépkocsinak – az átfogó szériafelszereltségtől az AMG Line-ig.

Az új GLC SUV belső felszereltségei.

Az új GLC SUV belső tere mércét állít. A gépkocsivezető felé döntött központi kijelző, a multifunkciós sportkormány vagy a minőségi díszítőelemek egyaránt minőségi anyagból készülnek, és kényelmet kínálnak minden utazáson.

https://www.mercedes-benz.hu/content/hungary/hu/passengercars/models/suv/glc/overview/_jcr_content/root/responsivegrid/tabs_357349614/tabitem_989565506/simple_teaser_copy/simple_teaser_item.component.damq6.3313962205100.jpg/mercedes-benz-glc-suv-x254-equipment-chassis-airmatic-764x573-05-2022.jpg

AIRMATIC

Az AIRMATIC mindegyik keréknél külön fokozatmentes lengéscsillapítás-szabályozást végezve kimondottan lágy gördülést tesz lehetővé és kimagasló kényelmet biztosít. Mindezeken felül a légrugózású futómű szükség esetén 15 mm-rel felemelhető, és automatikusan igazodik a különböző terhelési állapotokhoz.

Opcionális Technika csomaggal kapható

Az AIRMATIC műszaki ábrázolása hátsótengely-kormányzással az új Mercedes-Benz GLC SUV-ben.

12/48 V-os kétfeszültségű elektromos hálózat

Az új Mercedes-Benz GLC 12/48 V-os kétfeszültségű elektromos hálózatot kínál belső égésű motorokhoz. A kiegészítő 48 V-os energiamenedzsment a villamosítás felé vezető úton tett lépésként kínál előnyöket a hatékonyság, a fogyasztás és a kényelem terén.

Az új GLC SUV a Mercedes-Benz családból.

Offroad menetprogram.

A DYNAMIC SELECT segítségével kiválaszthatja az offroad menetprogramot, amelynél a trakció- és fékszabályozás, valamint a meghajtási jellemzők a közlekedési szituációhoz igazodnak. A fényszórók terepjárófénye akkor is bekapcsol, ha az új GLC DIGITAL LIGHT fényrendszerrel rendelkezik.

Az új GLC SUV a Mercedes-Benz családból.

Offroad műszerfal

A központi kijelző egy érintéssel imponzáns offroad képernyővé változik. Az offroad-specifikus kijelzések, beállítások és funkciók itt és a gépkocsivezető kijelzőjén egyaránt látványos formában, vizuális élményt nyújtva jelennek meg.