Bruttó kezdőár:
28‍ ‍937‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új Mercedes-AMG GLC Offroader-ről!

Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ SUV: a gépkocsi kiemelkedő jellemzői

AMG - sportosan lenyűgöző tervezés.

A három új Mercedes-AMG GLC modell számára nincs különbség az időpontok és az endorfinok között. A Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC, valamint a GLC 63 és a 63 S 4MATIC+ a versenysportos autózás örömét kínálják, de emellett a mindennapokban is bizonyítanak. AMG-specifikus hűtőrácsuk és különleges teljesítményük az autósportot idézi.

Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC SUV: külső design

Ízig-vérig AMG formavilág az új GLC. 

Három új Mercedes-AMG GLC modell minden ízében vérbeli AMG: elöl az új designnal kialakított, függőleges, fekete lamellákkal és magasfényű króm díszléccel rendelkező AMG-specifikus hűtőrácstól kezdve egészen az AMG kipufogórendszerig. A Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC, valamint a V8-as GLC 63 4MATIC+ és GLC 63 S 4MATIC+ modellek szintén tipikus AMG-fellépést mutatnak, bármilyen útra is vetődjenek.

Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC SUV: diffúzor dupla kipufogóvégekkel

Diffúzor dupla kipufogóvégekkel.

Az új Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC egészen a lezárásáig csupa AMG-teljesítmény. A gépkocsi hátsó részén az AMG-karakter rögtön elárulja magát a diffúzorral és a két kerek dupla kipufogóvéggel, valamint az AMG kipufogórendszerrel.

Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ SUV: a gépkocsi kiemelkedő jellemzői

Természetesen belül is rendkívüli.

A nappabőr AMG Performance kormány kapcsolófüleivel és az AMG DYNAMIC SELECT menetprogramok fokozatválasztójával, amely a középkonzolon található, mindhárom új Mercedes-AMG GLC modellt kiválóan irányíthatja a közutakon és a terepen egyaránt.

Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ SUV: AMG TRACK PACE