Bruttó kezdőár:
30‍ ‍224‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új Mercedes-AMG GLC Coupé-ról.

 

Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ Coupé: a gépkocsi kiemelkedő jellemzői

Kimagasló jellemzők.

Az új Mercedes-AMG GLC Coupé látványa, de műszaki megoldásai is egyértelművé teszik, hogy a Mercedes-AMG család tagja. Kimagasló jellemzői a reagálóképessége, sportossága és rendkívüli menetteljesítménye.

Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé: külső design

Külső design.

Az új Mercedes-AMG GLC Coupé a külső megjelenésével is félreérthetetlenül jelzi AMG-származását: ezt tanúsítják az új designnal kialakított AMG-specifikus hűtőrács „A” formája, az első lökhárítóban lévő légbeömlők, vagy a farrész diffúzora és az AMG kipufogórendszer két krómozott dupla kipufogóvége.

Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ Coupé: a gépkocsi kiemelkedő jellemzői

AMG optika.

Az új Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé sportosságát még hangsúlyosabbá teheti az AMG optika csomag további magasfényű fekete elemeivel: például a magasfényű fekete első légterelővel az első lökhárítóban vagy a diffúzorbetéttel a hátsó lökhárítóban, amelyhez magasfényű fekete díszléc tartozik. Az AMG Night csomag nagyszámú fekete részletével együtt így egy káprázatos és markáns összkép jön létre.

Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé: AMG Performance kormány

Sportosság.

Az új Mercedes-AMG GLC Coupé belső tere AMG-specifikus ülésgrafikával díszített sportülésekkel és fekete nappabőr AMG Performance kormánnyal fogadja. És amikor helyet foglalt, máris nyugodtan kipróbálhatja az MBUX multimédia-rendszert, amely intuitív kezelési koncepciójával tűnik ki.

Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ Coupé: AMG TRACK PACE