Bruttó kezdőár:
21‍ ‍066‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új GLC Coupéról. 

GLC-osztály Coupé

Erős karakter
formába öntve.

Az új GLC Coupé-ban egymásra találnak a SUV erőteljes egyénisége és a coupé dinamikus formái. Az eredmény egy olyan gépkocsi, amely az első pillanattól kezdve élményt nyújt. A gépkocsikülső lendületes vonalai magukra vonzzák a tekintetünket, a belső térben pedig teljesen beleélhetjük magunkat az egyedülálló designvilágba.

GLC-osztály Coupé

Velejéig dinamikus utastér az új GLC Coupé-nál.

Amit Ön az új GLC Coupé-nál kívül megtapasztal, az a belső térben folytatódik, ahol egymásra találnak a kiváló minőségű anyagok, az elragadó design és az exkluzív felszereltségek. Mindez olyan teret hoz létre, amely megfelel az egyéni és nagy kifejezőerejű kialakítással szemben támasztott legmagasabb igényeknek is.

GLC-osztály Coupé

A MULTIBEAM LED fényszórók.

Hogy tökéletesen láthasson: az adaptív MULTIBEAM LED fényszórók különállóan vezérelhető LED-ekkel reagálnak a különféle közlekedési szituációkra. A részleges távfény kitakarja a fénykévéből a közlekedés többi résztvevőjét, hogy ne okozzon számukra vakító hatást. Az ULTRA RANGE távolsági fényszóró a megengedett maximális értékre növeli a világítás hatótávolságát. A bekanyarodássegítő és kanyarfény is a legjobb megvilágítást adja a látómezőnek.

GLC-osztály Coupé

Farrész, ahol valami új kezdődik.

Az új GLC Coupé sportos farrésze magához vonzza a pillantásokat. Az energikusan feszülő kontúrok és az érzékien tiszta vonalak nagyszerű összképet alkotnak. Az impozáns lökhárító és az elegáns krómelemek éppúgy szembetűnnek, mint a lökhárítóba integrált kipufogóvégek, de a modern fénydesignt kínáló karcsú LED-es hátsó lámpák mellett sem lehet csak úgy elmenni.

GLC Coupé