Mercedes-AMG G-osztály Offroader

Bruttó kezdőár:
79‍ ‍245‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új Mercedes-AMG G-osztály Offroader-ről!

AMG-teljesítmény.

Az autósportban kipróbált AMG-hajtás- és futómű-technológiák abban a terepjáróban, amely talán a legemblematikusabbnak számít: a Mercedes-AMG G 63-ban az elképzelhetetlen is valóra válik a V8-as biturbó motor hihetetlen erejével és egy olyan futóművel, amelyre igazán sokra képes. Mindezt az AMG-design egészíti ki, amely mellett senki sem tud csak úgy elmenni.

Vezetői alkat.

A Mercedes-AMG G 63 már első ránézésre az erőt sugározza ki magából: az AMG-specifikus hűtőrács, az opcionális 55,9 cm-es (22") keréktárcsa, valamint a markáns AMG Performance kipufogórendszer a maga két, oldalra kivezetett, krómozott dupla kipufogóvégével domináns külsőt kölcsönöznek ennek a kultikus autónak.

AMG rácsok.

Rácsok mögé kell szorítani a Mercedes-AMG G 63 V8-as biturbó motorjának hatalmas erejét? Igen, de csak ha az AMG hűtőrács függőleges lamelláiról van szó.

AMG Styling.

Lenyűgöző AMG Styling számos AMG-designelemből áll össze: AMG-specifikus első lökhárító és hűtőrács, díszbetét a külső védőlécben, elegáns AMG könnyűfém keréktárcsák, valamint AMG kerékdob-szélesítések és pirosra fényezett AMG féknyergek. Különlegesen kiemelkednek az oldalra kifelé irányított markáns kipufogóvégek.

Mercedes-AMG G 63: külső design