Nettó kezdőár:
19‍ ‍438‍ ‍000 Ft + ÁFA

Bruttó ár: 24‍ ‍686‍ ‍260 Ft

Tudnivalók az új eVito Tourer-ről.

Akár 360 Km.

Az eVito Tourer PRO éppen olyan funkcionális, biztonságos és kényelmes, mint ahogy azt egy Mercedes-Benz Vitótól megszokhattuk. A rendkívül hatékony, max. 150 kW (204 LE) teljesítményű elektromotor [eVito Tourer PRO, személygépkocsiként forgalomba helyezve (M1). Áramfogyasztás kombinált tesztciklusban 27,8 kWh/100 km, CO2-kibocsátás 0 g/km] [*] forgatónyomatéka max. 362 Nm.

Max. 360 km hatótávolsága lehetővé teszi, hogy a város határain is túlmerészkedjen vele. Felhasználható akkumulátorkapacitása 90 kWh, és gyorstöltő állomáson max. 110 kW töltőteljesítmény mellett kb. 45 perc alatt tölthető fel 10-ról 80%-ra. Tágas belső terében − maximálisan nyolc ülőhellyel, plusz vezető − nem kell semmilyen korlátozással számolnia az elektromos hajtás miatt.

Rugalmas töltés.

A Combined Charging System (CCS) segítségével az eVito Tourer PRO-t nagyon rugalmasan töltheti töltőoszlopoknál és wallboxoknál: szériakivitelben max. 11 kW teljesítménnyel és váltóárammal (AC) kb. 10 óra alatt tölthető fel 0-ról 100%-ra, max. 50 kW teljesítménnyel és egyenárammal (DC) pedig kb. 80 perc alatt 10-ről 80%-ra. Az extraként rendelhető, max. 110 kW DC töltési teljesítménnyel egy DC gyorstöltő állomáson kb. 45 perc alatt tölthető fel a nagyfeszültségű akkumulátor 10-ről 80%-ra. A töltéshez egyszerűen csak be kell dugni a töltőkábelt a bal oldalon az első lökhárítóban található CCS-töltő-csatlakozóaljzatba (Combo 2). Ha nem áll rendelkezésre wallbox vagy töltőállomás, az akkumulátor a háztartási elektromos rendszerről is feltölthető.

Szakértő támogatás.

Az asszisztensrendszerek kínálata az eVito Tourer PRO-hoz példamutató a közepes méretű transzporterek szegmensében. Menet közben, nehéz helyzetekben, valamint parkoláskor és manőverezéskor fejlett asszisztensrendszerek állnak a vezető mellett, amelyek kiegyensúlyozottabbá és biztonságosabbá tehetik a munkáját.

Hatékony e-hajtás.

Három különböző menetprogram és öt rekuperációfokozat segíti a hatékony vezetési stílust. Mindkét funkció lehetővé teszi, hogy optimalizálja az eVito Tourer PRO energiafogyasztását és ezzel együtt a hatótávolságát is. A „D Auto“ energia-visszanyerési fokozatban az automatikusan bekapcsoló ECO asszisztens segít a lehető legjobban használni az akkumulátortöltést. Önműködően a menethelyzethez igazítja az energia-visszanyerési fokozatot.