Nettó kezdőár:
16‍ ‍729‍ ‍000 Ft + ÁFA

Bruttó ár: 21‍ ‍245‍ ‍830 Ft

Tudnivalók az új eVito Zárt áruszállítóról.

Elektromos energia.

Az intelligens működési stratégia gondoskodik a lehető leggazdaságosabb energiafelhasználásról: a három menetprogrammal és a négy energia-visszanyerési fokozattal optimalizálhatja az áramfogyasztást és ezzel a hatótávolságot is. A három menetprogramot − „E+“, „E“ és „C“ − a menetprogram-kapcsolóval, a négy energia-visszanyerési fokozatot − „D–“, „D“, „D+“ és „D++“ − pedig a kormány-kapcsolófülekkel lehet kiválasztani. A rekuperáció során energia nyerhető vissza, amikor a gépkocsi lassít. Például az akkumulátor lejtmenetben töltődik, ahelyett, hogy fékezéskor hő formájában elveszne az energia.

Gyors töltés. 

A 35 kWh felhasználható kapacitású nagyfeszültségű akkumulátor rendszer kb. 6 óra alatt tölthető fel wallboxnál vagy töltőállomáson 0-ról 100 %-ra. Egy Typ-2 töltőcsatlakozóval felszerelt Mode 3 töltőkábellel max. 7,4 kW (2 fázis x 16 A vagy 1 fázis x 32 A) töltőteljesítményű váltóáramot visz át a töltési infrastruktúra. Az extra töltőkábelek 4 m-es vagy 8 m-es hosszúságban rendelhetők a 2 fázisú vagy 1 fázisú töltéshez.

Ha nem áll rendelkezésre wallbox vagy töltőállomás, az akkumulátor a háztartási elektromos hálózatról is tölthető. A megfelelő töltőkábelek gyárilag vagy Mercedes-Benz partnerénél állnak rendelkezésre.

Raktérfogat.

Az eVito zárt áruszállító sokat elvisz anélkül, hogy meg kellene erőltetnie magát. Tökéletes a nagy igénybevételt jelentő feladatokra, és kitűnően alkalmas arra, hogy vállalkozását képviselje. Specialitása a rakományfelvétel. Tágas belső méretei ellenére is megelégszik a 2 m alatti magassággal, így problémamentesen behajthat a legtöbb garázsba, parkolóházba, mélygarázsba és autómosóba.

Biztonság. 

A Mercedes-Benz elektromos hajtású kishaszonjárműveinek kihívást jelentő jármű- és törésteszteket kell kiállniuk. Így aztán a példaértékű Mercedes-Benz színvonalat képviselik a biztonság terén.

A hajtáslánc, a nagyfeszültségű akkumulátor és a nagyfeszültségű vezetékek jól védetten vannak elhelyezve. Minden nagyfeszültségű vezeték igényes szigetelést kapott. Ha az ütközésérzékelők súlyos balesetet jeleznek, a gépkocsi azonnal automatikusan feszültségmentesítődik.