eSprinter Zárt áruszállító

Nettó kezdőár:
18‍ ‍443‍ ‍307 Ft + ÁFA

Bruttó ár: 23‍ ‍423‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új eSprinter Zárt áruszállítóról.

Példamutató biztonság.

Az elektromos meghajtású Mercedes-Benz kishaszonjárművek hasonló jármű- és törésteszteket teljesítenek, mint egy belső égésű motoros gépkocsi. Ezért a biztonság terén a példamutató Mercedes-Benz színvonalat képviselik.
A hajtáslánc, a nagyfeszültségű akkumulátor és a nagyfeszültségű vezetékek védetten a vázba vannak ágyazva. Ezen túlmenően egy védőlemez is védi az akkumulátor-rendszert alulról a sérülésektől. Minden nagyfeszültségű vezeték igényes szigetelést kapott.
Ha az ütközésérzékelők súlyos balesetet jeleznek, a gépkocsi azonnal automatikusan feszültségmentesítődik.

Rugalmas töltés.

A Combined Charging Systemnek (CCS) köszönhetően az eSprinter nem válogatós a töltőoszlopok és wallboxok terén: legfeljebb 7,4 kW-tal és váltóárammal (AC) éppúgy tölthető, mint legfeljebb 20 kW-tal és egyenárammal (DC). Az opcionális, legfeljebb 80 kW-os egyenáramú töltési teljesítménnyel a szériafelszereltséghez tartozó nagyfeszültségű akkumulátor (35 kWh) mindössze 20 perc1 alatt feltölthető 10-ről 80 %-ra egy DC-gyorstöltő állomáson.
A töltéshez a töltőkábel CCS-csatlakozóját egyszerűen csatlakoztassa a CCS-töltő-csatlakozóhoz (Combo 2) a hűtőrácsban. Ha nem áll rendelkezésre wallbox vagy töltőállomás, az akkumulátor a háztartási hálózatról is feltölthető.

Elektromobilitás.

Ha mérlegeli, hogy belépjen-e az elektromobilitás világába, hamar tapasztalni fogja, hogy itt sokkal többről van szó, mint egy elektromos meghajtású gépkocsiról. Specialistáink ezért Önnel együttműködve kifejlesztenek egy kifejezetten az Ön vállalkozására szabott koncepciót az Ön elektromobilitására – a mi eVan ökoszisztémánkat. Ehhez tartoznak többek között az ehhez illeszkedő töltési infrastruktúra kialakítása, a helyszíni szolgáltatások és a kapcsolattartási szolgáltatások.
A Mercedes-Benz Vans márka fő ígéretei, mint az ergonómia, munkahelyi biztonság, kényelem és biztonság, magától értetődően az eSprinter erősségei is.

Mercedes PRO.

A Mercedes PRO a Mercedes-Benz Vans márkája az összes jelenlegi és jövőbeni szolgáltatáshoz, megoldáshoz és digitális szolgáltatáshoz az Ön mindennapi üzleti élete számára. Célunk az, hogy a digitális lehetőségek kihasználásával még hatékonyabbá tegyük a munkáját. A Mercedes PRO valamennyi kapcsolódó szolgáltatásunkat egy webalapú platformon foglalja össze az Ön számára.