Bruttó kezdőár:
30‍ ‍259‍ ‍655 Ft

Tudnivalók az új EQV Buszlimuzinról.

Az új EQV: biztonság

Jövő az elektromosé.

Ismerkedjen meg egy teljesen újszerű, élményszámba menő kezelési és kezelési koncepcióval, amelynek a természetes, intuitív beszédvezérlést, a tanulásra képes funkciókat és az érintésérzékeny felületeket tartalmazza! És mindehhez a rendkívül nagy felbontású Widescreen Cockpit adja meg a keretet.

Mercedes-Benz EQV: töltés és hatótávolság

Egyszerű töltés – bárhol.

Az EQV a töltési lehetőségeket tekintve is rugalmas: a töltést végezheti otthon a Mercedes-Benz wallboxszal vagy csatlakozóaljzatról, de útközben is, nyilvános töltőállomásokon.

Itt jól fogja érezni magát.

A modern belső tér, a maga páratlan EQ-esztétikumával, az ergonómia és a prémium megjelenés mintapéldánya az egyterű limuzinok között. Ez mutatkozik meg egyebek mellett a szép üvegfelületű, új MBUX Média Kijelzőnél, a levegőkilépő nyílások attraktív kialakításánál vagy a nagyméretű díszítőelemnél. 

Határozott stílus.

A speciálisan az EQ családhoz tervezett designelemeink – például a Black-panel hűtőrács – izgalmas és progresszív karaktert kölcsönöznek a járműnek. Még egyedibbé teheti azonban a megjelenését például az EQV AVANTGARDE Line design csomaggal, az EQV külső design csomaggal és a szép könnyűfém keréktárcsákkal.

Az új EQV: belső kialakítás.