Max.

660 km

teljesen elektromos hatótávolság (WLTP)[1]

Elég

31 perc

80%-ra feltöltve*

Max.

2100 liter

Csomagtér-térfogat

*A töltési időtartam 10-ről 80%-os töltöttségi állapotra történő teljes feltöltésnek felel meg 400 V tápfeszültségű, legalább 500 A áramerősségű DC gyorstöltő állomás használata esetén.
[1]

Az összes műszaki adat (áramfogyasztás, hatótávolság, teljesítmény, forgatónyomaték, rekuperáció, valamint menetteljesítmény) ideiglenes, és a „WLTP ellenőrzési eljárás“ szerint határoztuk meg a gyáron belül. Egyelőre nem állnak rendelkezésre sem a TÜV által megerősített értékek, ill. EK-típusengedélyezés, sem megfelelőségi igazolás hatóságilag igazolt értékekkel. Az általunk megadott adatok és a hatóságilag igazolt értékek között előfordulhatnak eltérések.

EQS SUV 450+ |kombinált áramfogyasztás: 22,9- 18,2 kWh/100km ; kombinált CO2 kibocsátás: 0 g/km (WLTP-értékek)[1]
[1]

A gépjármű tömege közlekedésre alkalmas állapotban, hozzáadva a gépkocsivezető testtömegét (a törvényi előírás szerint átlagosan 75 kg) és a folyadékok tömegét, a gyártó által megadottak szerinti alapfelszereléssel ellátva, valamint amennyiben van, a felépítmény, a vezetőfülke, a vonóhorog és a pótkerék/pótkerekek, továbbá a szerszámok tömegét. Az extra és a kiegészítő felszerelések, valamint a tartozékok befolyásolhatják a tömeget, a hasznos terhelést, a gördülési ellenállást, az aerodinamikai jellemzőket stb., ennek következtében a fogyasztási értékeket is. További műszaki adatokat a www.mercedes-benz.hu oldalon találhat.


Teljesen új térérzet

Luxus sarkok és élek nélkül. Az egyedülálló „Purpose Design” teljesen új, innovatív esztétikát kölcsönöz az EQS SUV-nak. Az S-osztály luxusa találkozik egy SUV tágasságával és a Mercedes-Benz modellek jellegzetes formavilágával. 

 

 

A Mercedes-EQ jellegzetessége az elegánsan dinamikus sziluett.

Az opcionálisan elérhető harmadik üléssor még több helyet biztosít.

MBUX Hyperscreen a digitális megoldások szerelmeseinek.

 

Digital first.

Az új EQS SUV a Mercedes-Benz innovatív digitális funkciói mellett lenyűgöző teljesítménnyel és  hatótávolsággal rendelkezik.

MBUX hátsó szórakoztató rendszer

Digital first, a második sorban is.

MBUX Augmented Reality Head-up display

Tartsa szemét az úton, digitális információkra támaszkodva.

Elektromos hajtás a Mercedes-Benz-től

Láthatatlan élmény: digitálisan összekapcsolt, intelligens hajtásrendszerek

Luxus, amely messzebbre visz.

Az EQS SUV kényelme: Kevesebb várakozás, több vezetés.

Az elektromos hajtás, a különböző vezetési módok, a vezetői segédrendszerek, az akkumulátor- és a hatótávmenedzsment, a rekuperációs stratégiák és az intelligens navigáció összekapcsolása az e mobilitás legmagasabb szintjét célozzák meg.

A hatékony töltés érdekében az EQS SUV mindig az optimális hőmérsékletetre temperálja az akkumulátort.