Bruttó kezdőár:
49‍ ‍100‍ ‍000 Ft

EQS az intelligens autó

Az EQS tanulásra képes, digitális belső felszereltsége gondoskodik róla, hogy könnyedén teljenek autós mindennapjai. Az MBUX Augmented Reality Head-up display (vetített kijelző) és az MBUX Belső tér asszisztens segítségével intuitíven élheti meg ezt az élményt. A gondtalan vezetést szolgálja az is, hogy a Mercedes me Charge-nak köszönhetően egyszerűen töltheti autóját, a töltésekhez pedig csak rövid megállók szükségesek az IONITY gyorstöltőoszlopoknál − ráadásul az IONITY Unlimited-del az első évben töltési költségek nélkül*. A Green Charging származási garanciákkal igazolja, hogy utólagosan megújuló forrásokból származó villamos energia kerül felhasználásra a rendszerben.

Lélegezzen fel nyugodtan!

A belső tér levegőminőségét is új szintre emeltük az EQS fejlesztésekor. Az új HEPA (High Efficiency Particulate Air) finomporszűrő akár 99,65%-os hatékonysággal képes kiszűrni például a polleneket és a finomporrészecskéket a levegőből, valamint megszünteti a kellemetlen szagokat. Mindennek eredményeként eddig nem ismert szinten élvezheti a kellemes atmoszférát az ENERGIZING AIR CONTROL Plus-nak köszönhetően.

Intelligencia felsőfokon

MBUX Augmented Reality Head-up display (vetített kijelző) és MBUX Belső tér asszisztens gondoskodik a maximális kényelemről. 

Masszázs mindig jólesik.

Személyre szabott kényeztetés: ezek az ülések számos beállítási lehetőséggel és extrával szolgálják az egyedi igények szerinti kényelmet. Ergonomikus részleteik tökéletes üléspozíciót biztosítanak, innovatívan kialakított oldalpárnáik kiváló oldalirányú megtámasztást adnak. A kellemes meleget sugárzó masszázsfunkció pedig minden utat élvezetessé varázsol.

A képen az EQS MBUX Hyperscreenje látható.