Bruttó kezdőár:
37‍ ‍149‍ ‍000 Ft

Hatótávolság

Akár 590 km várható tisztán elektromos hatótávolság (előzetes WLTP értékek)[1][2]

[1] A hatótávolság-adatok ideiglenes adatok, amelyeket a gyáron belül határoztunk meg a "WLTP teszteljárás" tanúsítási módszerrel összhangban. Egyelőre nem állnak rendelkezésre a végleges, hatóságok által megerősített értékek, az EK-típusengedély vagy megfelelőségi igazolás hatóságilag igazolt értékekkel. Az általunk megadott adatok és a hatóságilag igazolt értékek között előfordulhatnak eltérések.

[2] A jármű felszereltségétől és konfigurációjától függően az európai járművek esetében (kivéve az AMG modelleket)

A modern luxus új szintjei. Az EQE SUV a Mercedes-Benztől.

A határozott vonalak kiemelik az érzéki letisztultsággal és finom átmenetekkel egybekötött progresszív dinamikát és a sportos arányokat. Belül az MBUX Hyperscreen és digitális színvilágok teremtenek érzelmekre ható hangsúlyokat, amelyeket minőségi díszítőelemek mellett a tágasság érzete is alátámaszt. A vezetéstámogató asszisztensrendszerek, az intelligens navigáció és a kiváló zajkomfort révén még a hosszú utak sem fárasztók.

A karakteresség mai megnyilvánulása.

Az EQE és az SUV találkozása. Markáns és egyedi formaterv, a legmagasabb szintű funkcionalitással és aerodinamikával: ez jellemzi az új EQE SUV külső designját. A dinamikus arányok mindezt tovább fokozzák a nagy, letisztult felületekkel, a kisebb illesztési hézagokkal és a finom átmenetekkel. 

Több mint jól átgondolt: előrelátó.

Az EQE SUV számos innováció eredményeként mutatja be a teljesítmény és az emocionalitás, valamint a hatékony elektromobilitás harmóniáját. Ebbe a rekuperációval történő energia-visszanyerés több változata ugyanúgy beletartozik, mint a teljesítményállandóság és az energiamenedzsment. Az ECO Assistant egy kifinomult termomenedzsment-koncepció segítségével határozza meg a leghatékonyabb vezetési stílust. A szériakivitelben rendelkezésre álló hőszivattyú az elektromos hajtás és a nagyfeszültségű akkumulátor hulladékhőjét használja a belső tér fűtésére. A Mercedes-Benz töltéskor a megújuló forrásokból származó villamos energia használatát támogatja.