Bruttó kezdőár:
37‍ ‍970‍ ‍000 Ft

Ismerje meg limitált kiadású EQE 300 modellünket!

A teljesen elektromos EQE limuzin egy igazán sportosan elegáns autó, melynek kialakítása és megjelenése minden nap lenyűgözi Önt.

Az autó kiemelkedő külső felszereltségei is a letisztult eleganciát sugározzák: hűtőmaszk Mercedes-Benz csillag mintázattal, ajtóba simuló kilincsek és LED hátsó lámpák 3D spirál kialakításban.

A tágas belső térben a kiváló minőségű anyagokon és a letisztult kidolgozáson túl olyan kiemelkedő felszereltségekkel is rendelkezik, mint a kormányfűtés és a memóriás első ülések. Az EQE-hez több kárpit és díszítőelem közül is választhat, hogy még inkább személyre szabhassa autóját. Az autó 22 kW-os váltóáramú fedélzeti töltővel is rendelkezik.

Az EQE aktív sávtartó és holttérfigyelő asszisztense, valamint aktív fékasszisztense biztonságot nyújt Önnek az utakon. Az autó parkoló,- komfort,- és kijelző csomaggal is rendelkezik. A KEYLESS-GO csomag, az okostelefon integráció, valamint a távoli eléréssel biztosított töltési szolgáltatások pedig az Ön kényelmére szolgálnak.

Felszereltség

EQE 300 Limited Edition

A hamarosan kiskereskedelmi készletről elérhető, kedvezményes árú EQE 300 Limited Edition modellek bizonyos - kizárólag a következő - extrafelszereltségekkel érhetők el további felár nélkül: 

Fényezések: fekete uni fényezés, polár-fehér uni fényezés, obszidián-fekete metálfényezés, grafit-szürke metálfényezés, sodalit-kék metálfényezés, high-tech ezüst metálfényezés, szelenit-szürke metálfényezés 

Kárpit: NEOTEX / ARTICO műbőr kárpitozás - Neva-szürke / Balao-barna; NEOTEX / ARTICO műbőr kárpitozás - Fekete / Asztro-szürke; NEOTEX / ARTICO műbőr kárpitozás - Fekete / Balao-barna; NEOTEX / ARTICO műbőr kárpitozás - Neva-szürke / Biscay-kék 

Díszítőelemek: 'Laser-cut' Mercedes-Benz mintás, Antracit nyíltpórusú hársfa, Fekete ‘fine’ struktúrás

Ha eltérő felszereltségű EQE 300 modellt kíván konfigurálni, kérjük ne az EQE 300 Limited Edition modellt válassza. Amennyiben konfigurátorunkban a fent megjelöltektől eltérő extrafelszereltségeket vagy azokon túlmenően további extrafelszereltségeket rendelt hozzá az EQE 300 modellhez, kérjük vegye figyelembe, hogy az EQE 300 Limited Edition modell ára ilyen esetekben nem alkalmazható. Amennyiben ilyen konfigurációval fordul hivatalos márkakereskedéseinkhez ajánlatkérés céljából, értékesítő kollégáink segítségével járműösszeállítását a nem kedvezményes EQE 300 alapárú modellekkel lehetséges konfigurálni.

A kedvezményes konstrukció 2023.12.31-ig vagy készlet erejéig érvényes. A kép illusztráció.

EQE 300 Limited Edition | kombinált áramfogyasztás: 18,8 - 16,0 kWh/100 km; kombinált CO₂-kibocsátás: 0 g/km (WLTP értékek). A feltüntetett értékeket az előírt mérési módszer szerint határozták meg: ezek a WLTP CO₂-értékek a 2. cikk 3. sz. Végrehajtási rendelete (2017/1153) szerint. Az üzemanyag-fogyasztás értékét ezen értékek alapján számítottuk ki.

 

Az utastér kényelme

 

Levegőszűrő rendszer HEPA-szűrővel

Az új HEPA (High Efficiency Particulate Air) finomporszűrő akár 99,65%-os hatékonysággal képes kiszűrni például a polleneket és a finomporrészecskéket a beáramló levegőből, valamint megszünteti a kellemetlen szagokat.

Multikontúr ülés a vezető- és utasoldalon

A tökéletes tartás: az opcionálisan elérhető multikontúr ülésekben nyolc légkamra és négy vibrációs elem gondoskodik a legmagasabb szintű kényelemről. A két intenzitással választható, tízféle masszázsprogrammal pedig minden útját wellnessutazásnak fogja érezni. Az első osztályú, ergonomikus, ülések különösen a hosszú utakon biztosítják a nélkülözhetetlen komfortot.

ENERGIZING csomag Plus

Ez a csomag innovatív intelligenciával kapcsol össze különleges felszereltségeket, hogy minden lehetséges módon gondoskodhasson az Ön jó közérzetéről. Mercedese célirányosan élénkíteni és kényeztetni fogja, hogy megnövelje a teljesítőképességét vezetés közben, és a lehető legkellemesebbé tegye az útját. Ehhez változatos komfortprogramokat és olyan vonzó extrákat használ fel, mint a multikontúr ülések.

 

Az érzés a legfontosabb.

Az innováció és a tapasztalat eredménye egy felemelő és fényűző vezetési élmény. Az innovatív és műszakilag kifinomult kényelmi felszereltségek tökéletes összhangja lehetővé teszi a teljesen elektromos vezetés legmagasabb szintű élvezetét.