Bruttó kezdőár:
37‍ ‍970‍ ‍000 Ft

Ismerje meg limitált kiadású EQE 300 modellünket!

A teljesen elektromos EQE limuzin egy igazán sportosan elegáns autó, melynek kialakítása és megjelenése minden nap lenyűgözi Önt.

Az autó kiemelkedő külső felszereltségei is a letisztult eleganciát sugározzák: hűtőmaszk Mercedes-Benz csillag mintázattal, ajtóba simuló kilincsek és LED hátsó lámpák 3D spirál kialakításban.

A tágas belső térben a kiváló minőségű anyagokon és a letisztult kidolgozáson túl olyan kiemelkedő felszereltségekkel is rendelkezik, mint a kormányfűtés és a memóriás első ülések. Az EQE-hez több kárpit és díszítőelem közül is választhat, hogy még inkább személyre szabhassa autóját. Az autó 22 kW-os váltóáramú fedélzeti töltővel is rendelkezik.

Az EQE aktív sávtartó és holttérfigyelő asszisztense, valamint aktív fékasszisztense biztonságot nyújt Önnek az utakon. Az autó parkoló,- komfort,- és kijelző csomaggal is rendelkezik. A KEYLESS-GO csomag, az okostelefon integráció, valamint a távoli eléréssel biztosított töltési szolgáltatások pedig az Ön kényelmére szolgálnak.

EQE 300 Limited Edition | kombinált áramfogyasztás: 18,8 - 16,0 kWh/100 km; kombinált CO₂-kibocsátás: 0 g/km (WLTP értékek). A feltüntetett értékeket az előírt mérési módszer szerint határozták meg: ezek a WLTP CO₂-értékek a 2. cikk 3. sz. Végrehajtási rendelete (2017/1153) szerint. Az üzemanyag-fogyasztás értékét ezen értékek alapján számítottuk ki.

 

Az utastér kényelme

 

Levegőszűrő rendszer HEPA-szűrővel

Az új HEPA (High Efficiency Particulate Air) finomporszűrő akár 99,65%-os hatékonysággal képes kiszűrni például a polleneket és a finomporrészecskéket a beáramló levegőből, valamint megszünteti a kellemetlen szagokat.

Multikontúr ülés a vezető- és utasoldalon

A tökéletes tartás: az opcionálisan elérhető multikontúr ülésekben nyolc légkamra és négy vibrációs elem gondoskodik a legmagasabb szintű kényelemről. A két intenzitással választható, tízféle masszázsprogrammal pedig minden útját wellnessutazásnak fogja érezni. Az első osztályú, ergonomikus, ülések különösen a hosszú utakon biztosítják a nélkülözhetetlen komfortot.

ENERGIZING csomag Plus

Ez a csomag innovatív intelligenciával kapcsol össze különleges felszereltségeket, hogy minden lehetséges módon gondoskodhasson az Ön jó közérzetéről. Mercedese célirányosan élénkíteni és kényeztetni fogja, hogy megnövelje a teljesítőképességét vezetés közben, és a lehető legkellemesebbé tegye az útját. Ehhez változatos komfortprogramokat és olyan vonzó extrákat használ fel, mint a multikontúr ülések.

 

Az érzés a legfontosabb.

Az innováció és a tapasztalat eredménye egy felemelő és fényűző vezetési élmény. Az innovatív és műszakilag kifinomult kényelmi felszereltségek tökéletes összhangja lehetővé teszi a teljesen elektromos vezetés legmagasabb szintű élvezetét.