Bruttó kezdőár:
28‍ ‍445‍ ‍000 Ft

Minden érzékre ható utazás. 

Az innovatív komfortfunkcióknak köszönhetően frissebben és kipihentebben fog kiszállni autójából, mint ahogyan beszállt.

 

Az utastér kényelme

 

Levegőszűrő rendszer HEPA-szűrővel

Az új HEPA (High Efficiency Particulate Air) finomporszűrő akár 99,65%-os hatékonysággal képes kiszűrni például a polleneket és a finomporrészecskéket a beáramló levegőből, valamint megszünteti a kellemetlen szagokat.

Multikontúr ülés a vezető- és utasoldalon

A tökéletes tartás: az opcionálisan elérhető multikontúr ülésekben nyolc légkamra és négy vibrációs elem gondoskodik a legmagasabb szintű kényelemről. A két intenzitással választható, tízféle masszázsprogrammal pedig minden útját wellnessutazásnak fogja érezni. Az első osztályú, ergonomikus, ülések különösen a hosszú utakon biztosítják a nélkülözhetetlen komfortot.

ENERGIZING csomag Plus

Ez a csomag innovatív intelligenciával kapcsol össze különleges felszereltségeket, hogy minden lehetséges módon gondoskodhasson az Ön jó közérzetéről. Mercedese célirányosan élénkíteni és kényeztetni fogja, hogy megnövelje a teljesítőképességét vezetés közben, és a lehető legkellemesebbé tegye az útját. Ehhez változatos komfortprogramokat és olyan vonzó extrákat használ fel, mint a multikontúr ülések.

 

Az érzés a legfontosabb.

Az innováció és a tapasztalat eredménye egy felemelő és fényűző vezetési élmény. Az innovatív és műszakilag kifinomult kényelmi felszereltségek tökéletes összhangja lehetővé teszi a teljesen elektromos vezetés legmagasabb szintű élvezetét.