Bruttó kezdőár:
26‍ ‍269‍ ‍000 Ft


Teljesen elektromos EQC 400 4MATIC, most 2,5 millió forint kedvezménnyel.

Legyen Öné a teljesen elektromos EQC, most óriási kedvezménnyel!

Tapasztalja meg az EQC akár 420 kilométeres hatótávolságát és a 408 lóerős teljesitményét!

Az EQC 400 4MATIC alapfelszereltségű modell maximált fogyasztói listaára: 26 269 000 Ft, az akcióban biztosított kedvezmény bruttó 2,5 millió Ft.

Az ajánlat 2021. október 5-től december 31-ig érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekért forduljon bizalommal márkakereskedéseinkhez.

Ajánlatkérés Elérhetőségeink


Tudnivalók az új EQC Offroader-ről. 

Minden az új EQC mellett szól.

Meglepően nagy hatótávolságával, intelligens töltéstechnológiájával és Mercedes-Benz vezetéstámogató asszisztensrendszereivel az EQC az elektromos autózás lenyűgözően újszerű élményét adja Önnek.

A tökéletes elektromos hajtás.

Ismerkedjen meg egy teljesen újszerű, élményszámba menő kezelési és kezelési koncepcióval, amelynek a természetes, intuitív beszédvezérlést, a tanulásra képes funkciókat és az érintésérzékeny felületeket tartalmazza! És mindehhez a rendkívül nagy felbontású Widescreen Cockpit adja meg a keretet.

Összes adat és tény az EQC-ről.

A szinte motorzajok nélküli közlekedés és a késedelem nélküli gyorsulás minden utat élménnyé tesz. Az élményt alig lehet szavakba foglalni, számokkal és tényekkel azonban kifejezhető.

Intelligens EQC adatok távolról.

Olyan adatokat, mint például a rendelkezésre álló elektromos hatótávolság, a gépkocsin kívülről, okostelefonjára vagy okosórájára is elküldhet. Így akár az előklimatizálást is programozhatja, aminek segítségével kellemesen meleg vagy lehűtött utastér várja, amikor beszáll autójába.