Bruttó kezdőár:
23‍ ‍748‍ ‍000 Ft

*Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Kormány rendelet határozza meg. Az igénybevétel feltételeivel kapcsolatos tájékoztatás nem teljes körű, a részletes szabályokat a hivatkozott rendelet tartalmazza. A támogatásra való jogosultságot a Magyar Államkincstár állapítja meg, és folyósítja annak összegét a márkakereskedő részére. A Mercedes-Benz Hungária Kft. a támogatás folyósításáért nem vállal felelősséget. Az ajánlat 2022. április 1-től az ajánlat visszavonásának dátumáig, de legkésőbb 2022. december 31-ig megkötött végvevős szerződésekre vonatkozik, EQB legalább 7 személyes kivitelek esetén. Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. A részletekért keresse fel a hivatalos Mercedes-Benz márkakereskedéseket.

Tudnivalók az EQB Offroader-ről.

Szögletes. Karakteres. Elektromos.

Az új EQB a Mercedes-Benz család jellegzetes designjegyeit a maga szögletes és karakteres fellépésével egészíti ki. Akár hét ülésével, nagyvonalú csomagterével és MBUX infotainment-rendszerével, egy teljesen új szinten élheti meg az elektromos autózást!

Hét ülés, egy tércsoda: az új EQB.

Minden, amire szüksége van: biztonság, sok hely és magas szintű kényelem. A teljesen elektromos EQB akár hét ülőhelyével és külön dönthető hátsó üléseivel tágas és variálható teret biztosít Önnek, hogy fel legyen készülve a mindennapok bármilyen feladatára.

Ilyen egyszerű lehet az elektromos autózás.

Otthon a Mercedes-Benz Wallbox Home-mal vagy nyilvános töltőállomásokon: az EQB szinte mindenütt kényelmesen tölthető. A Mercedes me Charge segítségével Európa-szerte hozzáférhet számos nyilvános töltőállomáshoz és kihasználhatja az integrált fizetési funkció, valamint az egyszerű számlázás előnyeit.

Navigáció elektromos intelligenciával.

Az elektromos intelligenciát használó navigációval − amely a szériafelszereltség része − könnyedén használhatja EQB-jét. Az elektromos intelligencia különböző tényezők alapján, például töltöttség, időjárás és forgalmi helyzet, meghatároz egy optimális útvonalat, amelybe beleszámítja a töltéshez szükséges megállásokat is. Így nem kérdés, hogy Ön gond nélkül célba ér.