Kedvezményes bruttó kezdőár:
20‍ ‍984‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új EQB Offroader-ről.

A képen EQB látható elölnézetben, a Black-panel-hűtőráccsal.

Szögletes. Karakteres. Elektromos.

Az új EQB a Mercedes-EQ család jellegzetes designjegyeit a maga szögletes és karakteres fellépésével egészíti ki. Akár hét ülésével, nagyvonalú csomagterével és MBUX infotainment-rendszerével, egy teljesen új szinten élheti meg az elektromos autózást!

Hét ülés, egy tércsoda: az új EQB.

Minden, amire szüksége van: biztonság, sok hely és magas szintű kényelem. A teljesen elektromos EQB akár hét ülőhelyével és külön dönthető hátsó üléseivel tágas és variálható teret biztosít Önnek, hogy fel legyen készülve a mindennapok bármilyen feladatára.

Ilyen egyszerű lehet az elektromos autózás.

Otthon a Mercedes-Benz Wallbox Home-mal vagy nyilvános töltőállomásokon: az EQB szinte mindenütt kényelmesen tölthető. A Mercedes me Charge segítségével Európa-szerte hozzáférhet számos nyilvános töltőállomáshoz és kihasználhatja az integrált fizetési funkció, valamint az egyszerű számlázás előnyeit.

Navigáció elektromos intelligenciával.

Az elektromos intelligenciát használó navigációval − amely a szériafelszereltség része − könnyedén használhatja EQB-jét. Az elektromos intelligencia különböző tényezők alapján, például töltöttség, időjárás és forgalmi helyzet, meghatároz egy optimális útvonalat, amelybe beleszámítja a töltéshez szükséges megállásokat is. Így nem kérdés, hogy Ön gond nélkül célba ér.

A képen az MBUX-kijelző az EQB belső terében.