Mercedes-AMG E-osztály T-modell

Bruttó kezdőár:
38‍ ‍184‍ ‍240 Ft

Tudnivalók az új Mercedes-AMG E-osztály T-modellekről. 

A képen a Mercedes-AMG E 63 4MATIC T-modell elölnézetben látható.

Készen áll a bevetésre.

A Mercedes-AMG E-osztály T-modelljeiben a megszokott módon egyrészt a teljesítmény várja, másrészt pedig sok helyet kap utasai és csomagjai számára. Már kezdheti is a következő utat!

A képen a Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ T-modell elölnézetben látható.

Kombi újraértelmezve.

Dúskálhat a sok jóban: az E-osztállyal a csúcsteljesítmények világába az új, az eddigieknél is szenvedélyesebb és dinamikusabb formavilágú Mercedes-AMG E 53 4MATIC+-kal lehet belépni, amely még több sportosságot ígér, és a teljesítmény örömét sugározza ki magából. Mindehhez több helyet és sok-sok egyedi kialakítási lehetőséget kap.

A képen a Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ T-modell külső megjelenése látható.

Mutatós farrész.

Az Ön mögött közlekedők aligha láthatnának ennél impozánsabb képet. Az új belső kialakítású hátsó lámpák, valamint az új hátsó lökhárító diffúzorral és a kapcsolható AMG kipufogórendszer specifikus kerek dupla kipufogóvégekkel minden szempontból hatásossá teszik a gépkocsi hátulnézetét.  

A képen a Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ T-modell elölnézetben látható.

Sportos lökhárító.

Stílusos: amikor először megpillantja az új Mercedes-AMG E 53 4MATIC+-ot, rögtön feltűnik az „A” formájú, AMG-specifikus hűtőrács, valamint a frissített első lökhárító speciális króm első légterelővel és átalakított légbeömlőkkel. De nem lehet nem észrevenni a lapos LED-es fényszórók megújult designját sem.