Mercedes-AMG E-osztály Limuzin

Bruttó kezdőár:
36‍ ‍498‍ ‍240 Ft

Tudnivalók az új Mercedes-AMG E-osztály Limuzinról.

Erős. Profi. Üzleti.

A Mercedes-AMG E-osztály limuzinja hagyományosan a nagy teljesítményű limuzinok mintapéldányának számít. Ez a jövőben sem lesz másként. Akár üzleti tárgyalásra siet, akár sportosan szeretne vezetni, biztosan teljesíti az elvárásait.

Kényelem és sport. 

Az E-osztály Driving Performance-világába az új, minden elemében szenvedélyesebb és dinamikusabb formavilágú Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ modellel léphet be. A teljesen új kialakítású gépkocsiorr még erőteljesebbé teszi a Performance E-osztály fellépését.

AMG hűtőrács.

Amikor először megpillantja az új Mercedes-AMG E 53 4MATIC+-ot, rögtön feltűnik az „A” formájú, AMG-specifikus hűtőrács, valamint a frissített első lökhárító speciális króm első légterelővel és átalakított légbeömlőkkel. De nem lehet nem észrevenni a lapos LED-es fényszórók megújult designját sem.

AMG könnyűfémfelni.

A Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ külső megjelenése markáns AMG Stylingjával a dinamikát testesíti meg már álló helyzetben is. Az olyan karakán részletek, mint az új, aerodinamikai szempontból optimalizált, 48,3 cm-es (19"), 5 duplaküllős AMG könnyűfém keréktárcsák jól kiemelik a gépkocsi teljesítményorientáltságát.

Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+: elölnézet