Bruttó kezdőár:
20‍ ‍916‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új E-osztály Limuzinról. 

A Mercedes-Benz E-osztály limuzin elölnézetben

Elegancia és sportosság.

Könnyedén megbirkózik a legnagyobb kihívásokkal is. Fedezze fel az új E-osztály limuzin kitűnő tulajdonságait! Minden eddiginél dinamikusabb, elegánsabb és fényűzőbb.  

Mercedes-Benz E-osztály limuzin: műszaki adatok

Legkiválóbb elegancia.

Ahogy ránéz, rögtön érzi a dinamikát. Az elnyújtott motorháztető powerdome-okkal, az új kialakítású fényszórók és a modern keréktárcsa-kialakítás progresszív fellépésűvé teszik az új E-osztály limuzint.

A képen a Mercedes-Benz E-osztály limuzin hátulnézetben látható.

Sportosság és dinamika. 

Az új E-osztály limuzinban mindent megtalál, amire szüksége van a mindennapokban: elegáns anyagok, innovatív műszaki megoldások és minden eddiginél nagyobb kényelem várják. Áramló formavilága pedig rendkívüli eleganciát sugároz. A sokféle remek felszereltségből egyedi ízlése szerint alakíthatja ki járműve belső terét.

Mercedes-Benz E-osztály limuzin: ENERGIZING csomagok és Ambiente megvilágítás

Merüljön el a részletekben!

Az új E-osztály limuzin sok olyan komfortfelszereltséggel rendelkezik, amelyek új szintre emelik a belső tér atmoszféráját. Az ENERGIZING csomagok többféleképpen segítik a nyugodt utazást, például zenével, az Ambiente megvilágítással vagy az ülésmasszázzsal. Valamennyi funkciót csomagokba „pakoltuk”, és azok tetszés szerint, a pillanatnyi hangulathoz igazodva hívhatók le.

A Mercedes-AMG E-osztály limuzin