Mercedes-AMG E-osztály Coupé

Bruttó kezdőár:
37‍ ‍321‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új Mercedes-AMG E-osztály Coupéról. 

Az Ön Autója, amely önmagáért beszél.

Az új Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Coupé minden részletében felfedezhetjük az érzéki tisztaság letisztult designjának, valamint a Mercedes-AMG sportosan markáns és erős karakterének az együttesét. A specifikus külső és belső AMG-designelemek minden eddiginél jobban átsugározzák Önre azt a semmihez sem hasonlító érzést, amelyet az AMG tud adni.

Mercedes-AMG E-osztály Coupé: a gépkocsi kiemelkedő jellemzői

Magabiztos stílusa, üzleti útra, sportra.

Az új Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ modell minden alkalomhoz passzol. AMG-specifikus designelemeivel, fényszóróinak és hátsó lámpáinak frissített designjával, valamint exkluzív designo briliánskék magno fényezésével az eddiginél is több sportosságot sugároz ki magából, és szinte érezni rajta a kedvet, hogy megmutassa teljesítményét.

Igényesség elegáns design.

A belső térben sportosan exkluzív hangulatot teremt az új, nappabőr AMG Performance kormány és a külön rendelhető, exkluzív, fekete/titánszürke gyöngy színű, piros díszvarrással ellátott AMG nappabőr üléskárpit. De persze fantasztikusan hat az új, intuitíven kezelhető műszerfal és az MBUX infotainment-rendszer is.

Mercedes-AMG E-osztály Coupé: AMG integrálhatású ülések

AMG ülések - sportos kényelem.

A sportosságot sugározzák ki magukból az AMG integrálhatású ülések is, amelyekhez külön megrendelheti a fekete és titánszürke gyöngy AMG nappabőr exkluzív kombinációját piros díszvarrással. Így a vezető és utasa számára dinamikus vezetés közben is biztonságos üléshelyzet garantálható, és ez maximálisan élvezhetővé teszi a gépkocsi irányítását.

Mercedes-AMG E-osztály Coupé: MBUX (Mercedes-Benz User Experience)