Mercedes-AMG E-osztály Cabrio

Bruttó kezdőár:
39‍ ‍520‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Cabriolet-ről.

A Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Cabriolet külső megjelenése

Lenyűgöző jellemzők.

Hiszen mindig is vágyott a nagyobbszabadságra!

Minden út valamilyen inspirációval kezdődik. Hagyja, hogy lenyűgözzék az új fényszórók és az AMG-specifikus designelemek markáns kisugárzása! De a Widescreen Cockpittel, az új MBUX multimédia-rendszerrel és az exkluzív színösszeállítással a belső tér is valami extrát nyújt minden egyes naphoz.

A képen a Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Cabriolet külső megjelenése látható.

Külső design.

A nyitott tetős autózás élménye.

Az új Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Cabriolet fantasztikusan mutat minden elemében szenvedélyesebb és dinamikusabb designjával. Továbbfejlesztett felszereltségeinek és új designo fényezéseinek köszönhetően még hatásosabban sugározza ki magából a nyitott tetős autózás és a teljesítmény semmihez sem hasonlítható élményét.

Mercedes-AMG E-osztály Cabriolet: nappabőr AMG Performance kormány

Belső kialakítás.

A Work-Life-Balance új formája.

Az új Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Cabriolet le fogja nyűgözni fantasztikusan intuitív műszerfalával, legújabb MBUX infotainment-rendszerével, legfrissebb kivitelű AMG Performance kormányával, innovatív komfortfelszereltségeivel és külön rendelhető fekete/titánszürke gyöngy nappabőr, piros díszvarrással ellátott üléskárpitjával.

Mercedes-AMG E-osztály Cabriolet: AMG TRACK PACE

Az AMG-felszereltség.

Az AMG TRACK PACE virtuális versenymérnökké változtatja AMG-jét. A kör-, szektor- és gyorsulási időkkel, valamint a kiválasztott valós idejű telemetriai adatokkal célzottan elemezheti és fejlesztheti vezetői tudását a közúti forgalomtól elzárt pályákon.

Mercedes-AMG E-osztály Cabriolet: AMG-specifikus, „A” formájú hűtőrács