Bruttó kezdőár:
47‍ ‍048‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új Mercedes-AMG CLS Coupé-ról.

A képen az AMG Line kivitelváltozattal rendelkező Mercedes-Benz CLS elölnézete látható.

Maga a csábítás.

A Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+ Coupé jól ismert ikonikus designjáról és fölényes, jövőbe mutató teljesítményéről. Ezeket a jellemzőit most további innovatív kényelmi és biztonsági technológiákkal egészítettük ki. Ha mindez mégsem lenne elég: az irányadó MBUX kezelési koncepció és infotainment-rendszer olyan vezetési élményt tesz lehetővé, amilyet eddig el sem tudott volna képzelni.

A képen a Mercedes-Benz CLS hátulnézete.

Egy stílusikon.

Az új CLS a kifinomult sportosság és az iránymutató formanyelv egyensúlyával tesz impozáns hatást. Külsejét az ikonikus sziluett és a tökéletes arányok határozzák meg, belső tere pedig prémium feldolgozással és egyedi kivitelváltozatokkal várja.

Okos megoldások.

Az új CLS sok-sok megoldással gondoskodik az Ön egyedülálló kényelméről. Intelligens asszisztensrendszereivel és műszaki innovációival könnyed lesz minden útja. Így aztán biztosan már csak egyvalamire kell koncentrálnia: hogy megérkezzen.

A képen a Mercedes-Benz CLS légbeömlői.

Egyedülálló védelm.

Akár a kormány mögött vagy hátul ül, az új CLS legmodernebb asszisztensrendszereivel mindenkor biztonságban érezheti magát. Az aktív és passzív biztonságot szolgáló asszisztenseknek köszönhetően nyugodtabban ér célba.