Bruttó kezdőár:
20‍ ‍897‍ ‍999 Ft

Az új CLE Coupé

A progresszív sportosság áramvonalasan fut a markáns, mélyen lehúzott „Shark Nose” gépkocsiorrtól és az izmos powerdome-októl kezdve egészen az erőteljes farrészig. További csúcsfelszereltségei az intelligens DIGITAL LIGHT és az elegáns keret nélküli ajtók. A sportos megjelenést tökéletesen kiegészíti a könnyűfém keréktárcsák széles választéka, 45,7 cm (18”) és 50,8 cm (20”) közötti méretben.

 

Szenvedélyből született.

Ismerje meg, mit jelent a CLE Coupé élménye! Progresszív és sportos formavilággal, innovatív erővel és kivételes kényelemmel.

Külső megjelenés: dinamikus a legapróbb részletekig

A progresszív sportosság áramvonalasan fut a gépkocsiorrtól kezdve egészen a farrészig.

A belső tér: expresszív és relaxáló

A belső térben egymásra talál a sportosság és a legmagasabb szintű kényelem. A kikapcsolódásra és a személyre szabási lehetőségekre is bőven van lehetőség.

 

A motorháztető powerdomokkal

Az expresszív első rész a motorháztető erőt sugárzó powerdomejaival lehengerlő látványt nyújt, és sportos, karakteres összképet ad.

 

Elegáns látvány: a keret nélküli ajtók.

A magas peremek, a keret nélküli ajtók és az alacsony oldalablakok kombinációja impozáns módon hangsúlyozza a Coupé sportos karakterét. Az olyan szép részletek, mint a minőségi krómozott díszlécek és az átalakított külső visszapillantó tükrök, remekül kiegészítik az összképet.

Az új CLE Coupé belső tere

A belső térben egymásra talál a sportosság és a kényelem. Pihenjen a 7 zónás masszázzsal kényeztető multikontúr ülésekben vagy élvezze a Burmester® 3D térhatású hangrendszer első osztályú minőségét! Ismerje meg, mit jelent a forradalmian új műszerfal a legújabb MBUX-generációval! Az impozáns összképet az új kialakítású műszerfal, a szériafelszereltséghez tartozó AVANTGARDE Line vagy az AMG Line , valamint az Ambiente megvilágítás teszi teljessé.