Mercedes-AMG CLA Shooting Brake

Bruttó kezdőár:
22‍ ‍194‍ ‍630 Ft

Tudnivalók az új Mercedes-AMG CLA Shooting Brake modellről.

 

Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake: a gépkocsi kiemelkedő jellemzői

Instant Your Way.

Az új Mercedes-AMG CLA Shooting Brake modellek sportos, ugyanakkor funkcionális designjukkal óriási vezetési élményt adnak, de a mindennapi használhatóságukkal is kitűnnek a kompakt sportautók szegmensében.

Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake: a gépkocsi kiemelkedő jellemzői

Instant Ease.

A Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake kifejező designjával jelentősen különbözik az AMG Line-tól. Legfeltűnőbb elemei az AMG első lökhárító speciális flics-ekkel, az AMG küszöbborítások és a légterelő elem a gépkocsi színére fényezve, de épp ilyen markáns a specifikus diffúzoroptikás AMG hátsó lökhárító is.

AMG hátsólökhárító.

A hátsó lökhárítón is a jellemző AMG Style-t látjuk: a specifikus diffúzoroptikával és a bal, illetve jobb oldalon elhelyezett, 90 mm átmérőjű kipufogóvégekkel a Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake hátulról is sportosnak és energikusnak mutatkozik.

AMG fékrendszer.

A nagy teljesítményű AMG fékrendszer több egymást követő fékezéskor is azonos lassulást és rövid fékutakat biztosít. Az első tengelyre 4 dugattyús merev féknyergeket és 350 milliméteres féktárcsákat, a hátsó tengelyre pedig 1 dugattyús öklös féknyergeket és 330 milliméteres féktárcsákat építünk be, így a gépkocsi sportos vezetési stílusnál is optimális lassulásra képes.

Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake és Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake: belső kialakítás