Bruttó kezdőár:
21‍ ‍473‍ ‍999 Ft

Tudnivalók az új Mercedes-AMG CLA Coupéról.

A képen a Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Coupé 7/8-os elölnézetben, egy hangár előtt látható.

Instant Lift-Off.

A Mercedes-AMG CLA Coupé modellek sportosan impozáns megjelenésükkel a káprázatos vezetési élményre és az abszolút csúcsteljesítményekre termettek a kompakt sportautók szegmensében.

Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé: AMG első lökhárító

Külső design.

Karakteres arányai jelentősen megkülönböztetik a Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupét a szériamodelltől. Ezt mutatja már az AMG-specifikus hűtőrács is a különleges, levegővezetőként funkcionáló flics-ekkel az első lökhárító külső légbeömlőin. A coupé 90 mm-es átmérőjű, bal és jobb oldalon elhelyezett kipufogóvégeivel hátulról nézve is jól megkülönböztethető a konkurens járművektől.

Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé: AMG hátsó lökhárító

AMG lökhárító.

Specifikus diffúzoroptikás AMG hátsó lökhárító négy függőleges légterelő elemmel és két kör alakú, krómozott, 90 milliméteres átmérőjű kipufogóvéggel.

Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé: nagy teljesítményű AMG fékrendszer

AMG fékrendszer.

A nagy teljesítményű AMG fékrendszer több egymást követő fékezéskor is azonos lassulást és rövid fékutakat biztosít. Az első tengelyre 4 dugattyús merev féknyergeket és 350 milliméteres féktárcsákat, a hátsó tengelyre pedig 1 dugattyús öklös féknyergeket és 330 milliméteres féktárcsákat építünk be.

A képen a Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé utastérnézete a hátsó ülésről nézve látható.