Bruttó kezdőár:
16‍ ‍621‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új C-osztály Limuzinról. 

A képen a Mercedes-Benz C-osztály limuzin hátsó tere látható.

Szálljon be! 

Az új C-osztály az út első pillanatától kezdve gondoskodik róla, hogy Ön jól érezze magát. Okos komfortfunkciói sokféleképpen segítik a vezetést, a jövőbe mutató ENERGIZING Plus csomagnak köszönhetően pedig szinte minden helyzetben oázisnak fogja érezni járművét, amelyben új energiát nyerhet. Ismerkedjen meg itt az új C-osztály limuzin gazdag komfortfelszereltség-kínálatával!

A képen a Mercedes-Benz C-osztály limuzin egyik könnyűfém keréktárcsája látható.

A vezetés élmény.

A hátsótengely-kormányzás a még jobb útfekvés mellett jelentősen javítja az autó reagálóképességét, és például parkolásnál jobb fordulékonyságot tesz lehetővé. Sportos és különleges vezetési élményben lesz része: a Head-up kijelző fantasztikus, digitális műszerfallá változtatja a gépkocsi szélvédőjét.

A képen egy Mercedes-Benz gépkocsi utastere látható.

Önnek alkottuk.

A Memória csomag esetén az első ülések megjegyzik a benne ülők üléspozícióját, hátul pedig több hely marad az ott helyet foglalók lábainak. Ez, és még több más komfortfunkció az Ön személyes komfortzónájává teszi az új C-osztályt.

A képen a Mercedes-Benz C-osztály limuzin központi kijelzője.

Mindig összekötve.

Az innovatív MBUX multimédia-rendszer új generációjával digitális és intuitív módon élheti meg a vezetés élményét az új C-osztály limuzinban. Ezt tanúsítják például a rendszerhez tartozó olyan csúcsfelszereltségek, mint a navigációt segítő Augmented Reality funkció.