Mercedes-AMG C-osztály Cabrio

Bruttó kezdőár:
30‍ ‍568‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új Mercedes-AMG C-osztály Cabriolet-ről!

Maga a sportosság.

Az AMG C 43 4MATIC markáns formavilága kompromisszummentes belépőt biztosít a Mercedes-AMG világába. Az egyedülálló, dinamikus részleteket kínáló AMG Styling jól kifejezésre juttatja gépkocsija sportosságát. A Mercedes-AMG C 43 így minden szempontból megmutathatja, hogy milyen rendkívüli egyéniség.

Újonc, de nem kezdő.

A sportos Mercedes-AMG C gépkocsik teljessé teszik a C-osztály új generációját. A modellfrissítést a markánsabb design és a szériamodell AMG Line-tól való nagyobb mértékű elhatárolása jellemzi

AMG könnyűfémfelni.

48,3 cm-es (19"), 5 duplaküllős, aerodinamikai szempontból optimalizált, magasfényű feketére fényezett és polírozott AMG könnyűfém keréktárcsák, az első tengelyen 225/40 R19-es gumiabroncsokkal 7,5 J x 19 ET33 keréktárcsán, a hátsó tengelyen 255/35 R19-es gumiabroncsokkal 8,5 J x 19 ET52 keréktárcsán.

AMG kipufogók. 

A kapcsolható AMG Performance kipufogórendszer különleges akusztikai élményt kínál. A három változtathatóan állítható kipufogógáz-csappantyú segítségével gombnyomásra módosítható a gépkocsi hangzása. Menetprogramtól függően a visszafogottól a maximális szenvedélyességig terjed a hangzáskarakterisztika.

Mercedes-AMG C 43 4MATIC Cabriolet: nappabőr AMG Performance kormány