Új, elektromos EQA és EQB modellek állami támogatással!

A Mercedes-Benz élen jár az elektromos autózásban. Az állami támogatás révén pedig most még kedvezőbb feltételekkel juthat új EQA és EQB modellekhez, melyek 4 000 000 Ft állami kedvezménnyel vásárolhatók meg. Ráadásul, minden új EQ modellhez most, akár 1 évre elegendő töltőkártyát adunk ajándékba!

További információkért forduljon kollégáinkhoz!

Mindig többet adunk.


ISP csomaggal költségmentes karbantartást és kiegészítő garancia szolgáltatást biztosítunk a jármű első üzembe helyezésétől számított 6 évig, vagy 150 000 km-es futásteljesítményig EQ modellek esetében.

Mindezt szériafelszereltségként biztosítjuk Önnek!

Integrált Szerviz Csomag (ISP)  ISP csomaggal költségmentes karbantartást biztosítunk a jármű első üzembe helyezésétől számított 6 évig, vagy 150 000 km-es futásteljesítményig EQ modellek esetében.
Mindezt szériafelszereltségként biztosítjuk Önnek!
Mercedes me Charge töltőkártya  Használja a Mercedes me Charge szolgáltatást, és töltse fel elektromos járművét bárhol Európában a Mercedes-Benz megbízható töltőhálózatán!
Vezetéstechnikai tréning Készüljön fel a balesetmentes közlekedésre Európa egyik legmodernebb vezetéstechnikai centrumában, a zsámbéki Driving Camp helyszínén!
Mercedes me  Beállíthatja a fűtést és a szellőztetést, személyre szabhatja a beállításokat, zenei lejátszási listákat hozhat létre, de akár az autó indítását vagy a parkolást is irányíthatja okostelefonjáról.

 

Ismerje meg az új EQA[4] modellünket!

A kiemelkedő megjelenés garantált. Az új EQA kiegyensúlyozott arányokkal, rövid túlnyúlásokkal, erőteljes vállával, valamint a kupék vonalvezetéséhez hasonló oldalvonalakkal mutatkozik be. A letisztult, a felületet hangsúlyozó design redukált vonalakkal és a precíz illesztésekkel szuverén sportosságot és modernitást sugároz. A részletgazdag kialakítás a magas minőséget és az exkluzivitást hangsúlyozza. Az erőteljes megjelenést a korszerű kialakítású kerekek teszik teljessé, amelyek megkönnyíti a teljesen elektromos vezetés világában tett első lépéseket.

Az új EQA belső designja, a tágas belső tér, a csúcstechnológia és a sportosság sikeres szintézisével nyűgöz le. Ennyire csábító lehet a teljesen elektromos vezetésre való átállás. A személyre szabás itt sem maradhat el: alakítsa az új EQA-t ízlése szerint az Ön saját EQA-jává, például az Ambiente megvilágítással és a különböző díszítőelemekkel! A komfortülések és az új kormány különösen kényelmessé teszik az utazást. Lépjen be Ön is az elektromos autózás világába az új EQA-val, ami képes akár 550 km-t meghaladó tisztán elektromos hatótávolság megtételére is (WLTP érték)! 

Az új EQA felvillanyozó érvekkel ösztönzi Önt a tisztán elektromos vezetésre való átállásra. Autóját, akár 32 perc alatt feltöltheti 80%-ra, így kompromisszumok nélkül élvezheti a vezetés szabadságát. Töltse autóját otthon a Mercedes-Benz Wallboxszal (a kiszállításkori felszereltség nem tartalmazza), akár nyilvános töltőállomásokon, mindig megbízhatóan tölthet, és rugalmasan közlekedhet!

 

Ismerje meg az új EQB[5] modellünket! 

Az új EQB le fogja nyűgözni nagyvonalú térkínálatával. Új, hangsúlyozottan széles, csillagmintázatú blackpanel, a látványba belesimuló LED High Performance fényszórók, még nagyobb keréktárcsa-választék: a teljesen elektromos EQB modern stílussal és magabiztosan mutatkozik be, bárhol is tűnik fel. Sportos belépő egy teljesen elektromos korszakba. Tegyen meg akár 530 km-t tisztán elektromos hatótávolsággal (WLTP szerinti érték)!

Az új EQB kompromisszumok nélküli offroaderként mutatkozik be: belső terében az exkluzív kényelemhez robusztus formák társulnak. Az alumíniumoptikás csőelemek és a turbinahatású fúvókák minden részletükben jól példázzák az EQB terepjárós karakterét. Nagyvonalú helykínálatával és olyan intelligens csúcsfelszereltségeivel, mint a modern, teljesen digitális műszeregység, az EQB vérbeli kalandorként lépfel, aki készen áll a közös vállalkozásokra Önnel.

Az EQB elektromos hajtása személyre szabott mobilitást biztosít Önnek. Akár otthon a Mercedes-Benz Wallboxszal (a kiszállításkori felszereltség nem tartalmazza), akár nyilvános töltőállomásokon, mindig megbízhatóan tölthet, és rugalmasan közlekedhet. Töltse fel autóját 80%-ra akár 32 perc alatt és folytassa utazását kompromisszumok nélkül!

[1]Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a KÖZÚTI ELEKTROMOS JÁRMŰ BESZERZÉS TÁMOGATÁSA VÁLLALKOZÁSOKNAK támogatásáról szóló RRF-10.10.1-23 pályázat határozza meg. Az igénybevétel feltételeivel kapcsolatos tájékoztatás nem teljes körű, a részletes szabályokat és feltételeket a hivatkozott pályázat tartalmazza. További részleteket a www.palyazat.gov.hu oldalon talál.

[2]A töltőkártya egy egyszeri bruttó 500 000 Ft-os voucher formájában kerül átadásra a gépjármű átvételekor, amely 2024.08.31-ig aktiválható, valamint aktiválást követően 3 éven belül használható fel Európa azon országaiban, ahol elérhető a Mercedes me Charge szolgáltatás. A Mercedes me Charge hálózatán belül elérhető töltőoszlopok listáját az alábbi linken találja: https://eu.charge.mercedes.me/web/hu/daimler-hu/service.

[3]Mindez az éves átlagos futásteljesítmény és átlagos fogyasztás alapján került meghatározásra, az alábbi kalkuláció alapján: 20 000 km (évi átlag) x 25kWh/100km (átlag fogyasztás) x 100 Ft (1 kwh ára a me charge-on). A kampány keretében töltőkártyát a 2023. szeptember 30-tól 2024. március 31-ig leadott megrendelések esetén biztosítunk. A kampány kizárólagosan az EQ modellekre vonatkozik. Egy ügyfél számára, illetve megkötött Mercedes me Charge szerződéshez legfeljebb 3 voucher aktiválható (különböző járművek esetében). A voucherrel kapcsolatban érdeklődjön hivatalos Mercedes-Benz kereskedéseinkben! A szolgáltatást a Digital Charging Solutions Gmbh. (DCS) biztosítja.
A kép illusztráció.

[4]Az új EQA | kombinált áramfogyasztás: 18,6 – 14,4 kWh/100 km; kombinált CO2-kibocsátás: 0 g/km (WLTP-értékek)
[1] Az értékek az előírt mérési eljárás szerint, jelen esetben a „WLTP CO2 értékek” a Bizottság (EU) 2017/1153 Végrehajtási rendelete 2. cikke 3. pontjának megfelelően kerültek meghatározásra. Az üzemanyag- fogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás és a hatótávolság meghatározása a 2017/1151/EU rendelet alapján történt.
Az adatok nem egy adott gépjárműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét, hanem kizárólag a különböző gépjárműtípusok egymással való összehasonlítására szolgálnak. Az értékek a kiválasztott extrafelszereltségek függvényében változnak.

[5]Az új EQB | kombinált áramfogyasztás: 19,2 - 15,2 kWh/100 km; kombinált CO2-kibocsátás: 0 g/km (WLTP-értékek). Az értékek az előírt mérési eljárás szerint, jelen esetben a „WLTP CO2 értékek” a Bizottság (EU) 2017/1153 Végrehajtási rendelete 2. cikke 3. pontjának megfelelően kerültek meghatározásra. Az üzemanyag- fogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás és a hatótávolság meghatározása a 2017/1151/EU rendelet alapján történt. Az adatok nem egy adott gépjárműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét, hanem kizárólag a különböző gépjárműtípusok egymással való összehasonlítására szolgálnak. Az értékek a kiválasztott extrafelszereltségek függvényében változnak.