Nettó kezdőár:
16‍ ‍126‍ ‍000 Ft + ÁFA

Bruttó ár: 20‍ ‍480‍ ‍020 Ft

Tudnivalók az új Marco Polo ACTIVITY-ről.

Első a szabadidő.

A mindennapoknak vége, kezdődik a szabadidő! A Marco Polo ACTIVITY variálható és gazdaságos szabadidő-autó a családok és a spontán szabadidős tevékenységek számára.. A praktikus megemelhető tetőnek és a komfort fekhelyként funkcionáló háromszemélyes üléspadnak köszönhetően pillanatok alatt akár öt kényelmes hálóhely áll rendelkezésére. 

Relaxációs zóna.

Akár utazásnál, szabadidős tevékenységek közben vagy a hétköznapokban, a Marco Polo ACTIVITY akár öt alvóhelyet biztosít a rövidebb vagy hosszabb pihenőkhöz. A megemelhető tető alatt tágas, kellemes alvóhely található két személy számára elegendő hellyel. Különösen ergonomikusak a habszivacs matracok alatt lévő, pontszerű elasztikus alátámasztást biztosító rugóelemek. 

Többfunkciós lakótér

Nagy úti célok vagy kis túrák – a Marco Polo ACTIVITY sok variálható teret kínál mindkettőhöz. A vezető és az első utas komfortülését hátrafordítva hátul a kihajtható asztal körül otthonos ülőhelyek jönnek létre az étkezéshez, a játékhoz vagy a tervek megbeszéléséhez. Az olyan intelligens részletek, mint például a bedugható pohártartók és az oldalra nyitható elektromos ablakok hátul, kellemessé teszik a gépkocsiban való tartózkodást. A tágas csomagtérben sok csomag, sportfelszerelés vagy szabadidős eszköz helyezhető el.